תופעות לאי של בלויק אוו קסניקל

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תופעות לאי של בלויק אוו קסניקל
    דנה
    05/06/2019

שלום אני חולת סכרת כבר הרבה מאוד שנים ביאם איי הוא 30 לא מצליחה לעשות דיאטה ניסיתי הכל הרופא המליץ לי על בלוויק או קסניקל מה את היית ממליצה קראתי את תופעות הלואי של בלוויק וזה יכול לעשות הפרשות מהשד שניקרא פרולקטין כששמעתי קבלתי פחד מה קורה עם באמת יש הפרשות האם בעקבות הפרשות יכול להיות סרטן השד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מורפין ............

מנחם
    05/06/2019

לא מורפין. ניכנס בטעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

ד''ר מאיה איש שלום
    07/06/2019

עליה ברמת פרולקטין היא תופעה לא שכיחה (סביב 7% מהחולים) כאשר ב5% מדובר בעליה לרב של פחות מפי 2 מהנורמה. אני לא נתקלתי בתופעה. פרולקטין מוגבר אינו גורם סכון לסרטן שד העדויות לכך ממחקרים ישנים קטנים מחקרים חדשים לא תומכים בקשר. כך שנראה שהסכון מנטילת בלויק קטן מהתועלת הצפויה. גם במחקרים על בלויק שבוצעו עד כה לא היתה עדות לעליה בסרטן שד. המגבלה שהם זמן מעקב שלא עבר את השלוש שנים אך עדין אין שום עדות.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו