מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת סוג 2 - גלוקמיןורדה08/06/2019
אני בת 61 - עודף משקל של כ -10 אחוז . יתר לחץ דם מגיל 40 - מטופל ומאוזן . סכרת כ - 4 שנים . קשריות בבלוטת התריס במעקב.
עד כה קיבלתי טיפול בגלוקמים 850 מ"ג פעמיים ביום .
בבקר היה לי כ 110 ו H1AC 6.7-6.8 . מזה כחודש בקר אחד קמתי עם 130 סוכר ומאז זערך הזה כל בקר. החרפתי את הדיאטה וההליכה ועדיין נשאר אותו ערך . גם באמצע היום הערכים המוכרים כבר עלו . רופא המשפחה אומר לי שערכים עד 150 לחולי סכרת בבקר - זה נורמלי
האם כדאי לשקול טיפול נוסף ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לורדה
ד''ר מאיה איש שלום09/06/2019אכן היתי שוקלת טפול נוסף. היעד האופטמלי למטופלת עם סוכרת ללא סבוכים של המחלה כגון פגיעה ברשתית בכליה או לב וכלי הדם הוא A1C של 6.5 וסוכר בצום עד 110.
יש היום טפולים חדשים שגם מסייעים בירידה במשקל היתי שוקלת זאת
אין ספק שהפחתת צריכה של פחמימות ופעילות גופנית סדירה 150 דקות בשבוע פעילות ארובית שעה בשבוע פעילות של תנגודת הן חשובות
בברכת חג שמח והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)