מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כדור להורדה במשקל - התייעצותרונית23/06/2019
אני סכרתית טייפ1 כבר 45 שנה לאחרונה עליתי המון במשקל למרות שניסיתי ללכת לדאדטנית אך ללא הצלחה בעבר לפני כ15שנה לקחתי קסניקל אבל אז הייתי יותר צעירה השאלה האם בגיל שלי זה בסדר לקחת קסניקל סוסובלת גם מתת פעילות של בלוטת מגן כולסרול ולחץ דם גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרונית
ד''ר מאיה איש שלום23/06/2019אין מניעה מנטילת קסינקל בגילך. אך יש להפריד את את נטילתו במספר שעות מנטילת האלטרוקסין ושאר התרופות. מכוון שהוא יכול לפגוע בספיגה שלהן.
יש היום גם תרופות נוספות חלקן אף יעילות יותר לירידה במשקל.
צריך לשקול צורך בברור אם יש סיבה אנדוקרינית לעליה במשקל. רב הסכויים שלא תמצא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסין ולגבי תופה ללחץ דם וכולסטרול גם צריך לחכות
רונית24/06/2019לגבי הקסניקל כמה זמן צריך להפריד אחרי נטילת האלטרוקסין והקסניקל האם להפריד גם בין כדורים ללחץ דל וכדור לכולסטרול וכמה זמן צריך לעשות הפרדה מאותו רגע שאני לוקחת יוטירקס כדור ללחץ דם וכדור לכולסטרול אשמל לתגובה ותודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לרונית
ד''ר מאיה איש שלום25/06/2019את האלטרוקסין יש לקחת בצום עם מים דבר ראשון על הבוקר חצי שעה לפני קפה או אוכל. לגבי הכדור לכולסטרוןל לחץ הדם לא ידוע לי שצריכה להיות הפרדה בינהם אך תודאי בבית המרקחת עם הרוקח לגבי הכדורים הספצפים שאת לוקחת. לגבי קסניקל להפריד לפחות שעתיים מהכדורים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)