כדור להורדה במשקל - התייעצות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• כדור להורדה במשקל - התייעצות
    רונית
    23/06/2019

אני סכרתית טייפ1 כבר 45 שנה לאחרונה עליתי המון במשקל למרות שניסיתי ללכת לדאדטנית אך ללא הצלחה בעבר לפני כ15שנה לקחתי קסניקל אבל אז הייתי יותר צעירה השאלה האם בגיל שלי זה בסדר לקחת קסניקל סוסובלת גם מתת פעילות של בלוטת מגן כולסרול ולחץ דם גבוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרונית

ד''ר מאיה איש שלום
    23/06/2019

אין מניעה מנטילת קסינקל בגילך. אך יש להפריד את את נטילתו במספר שעות מנטילת האלטרוקסין ושאר התרופות. מכוון שהוא יכול לפגוע בספיגה שלהן.
    יש היום גם תרופות נוספות חלקן אף יעילות יותר לירידה במשקל.
    צריך לשקול צורך בברור אם יש סיבה אנדוקרינית לעליה במשקל. רב הסכויים שלא תמצא.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קסין ולגבי תופה ללחץ דם וכולסטרול גם צריך לחכות

רונית
    24/06/2019

לגבי הקסניקל כמה זמן צריך להפריד אחרי נטילת האלטרוקסין והקסניקל האם להפריד גם בין כדורים ללחץ דל וכדור לכולסטרול וכמה זמן צריך לעשות הפרדה מאותו רגע שאני לוקחת יוטירקס כדור ללחץ דם וכדור לכולסטרול אשמל לתגובה ותודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרונית

ד''ר מאיה איש שלום
    25/06/2019

את האלטרוקסין יש לקחת בצום עם מים דבר ראשון על הבוקר חצי שעה לפני קפה או אוכל. לגבי הכדור לכולסטרוןל לחץ הדם לא ידוע לי שצריכה להיות הפרדה בינהם אך תודאי בבית המרקחת עם הרוקח לגבי הכדורים הספצפים שאת לוקחת. לגבי קסניקל להפריד לפחות שעתיים מהכדורים
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו