מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכים גבוהים בבדיקות הדם + חולשהאור27/06/2019
היי ותודה מראש. אני בן 26, בבדיקות הדם התקבלו הערכים
17 Oh Progesterone
ערך 1.92
כאשר ערך תקין הוא בין 0.01 ל1.60
ו Cortisol-blood
ערך 23.44
כאשר ערך תקין נע בין 4. 3 ל22.40.
שאר הבדיקות, טסטוסטרון כללי 4.46 וProgesterone כללי 0.6 תקין.
יש לציין שבדיקת הדם נעשתה בבוקר, לאחר צום.
פניתי לבדיקות בעקבות עייפות וחולשה ולאחר שלא מצאו כלום בבדיקות הדם השגרתיות הפנו אותי לבדיקות יותר מקיפות.. אשמח לדעת מה אומרות הבדיקות הנ"ל, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאור
ד''ר מאיה איש שלום29/06/2019קורטיזול יחסית גבוה יכול לקרות בסטרס (צום וכו), ה17 OH פרוגסטרון גבולי לפי מה שאתה מתאר אני יודעת שהנורמות יותר גבוהות אלא אם נמדד בנג/מל כדאי לשקול השלמה של רמת אנדורסטנדיון ויעוץ אנדוקרינולוג
הטסטוסטרון בשליש התחתון של הנורמה או מתחת לנורמה אני לא יודעת מה הנורמות במעבדה שבצעת. כדאי לחזור על הבדיקה לבדוק גם LH FSH טסוסטרון כללי וחופשי. לשקול בצוע בדיקה של bioavailable testosterone שמבצעים באיכילוב באופן פרטי אלא אם אתה במאוחדת והבדיקה נותנת אומדן של רמות הטסטוסטרון החופשי. לבדוק גם רמות פרולקטין 3 שעות אחרי יקיצה
מציעה לבדוק גם סבות אחרות לעייפות כמו ספירת דם, פריטין ברזל טרנספרין B12 אם לא בוצעו
תרגיש טוב
מציעה לפנות ליעוץ אנדוקרינולוג קשה לדעת אם יש בעיה מבלי להתרשם ממך קלינית לבדוק אותך. רמות טסטוסטרון נמוכות הרבה פעמים חוזרות תקינות בבדיקה חוזרת
אם אתה סובל מעודף משקל ירידה במשקל תשפר את הרמות רוב הסכויים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)