מינון יוטירקס וכאבי ראש

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מינון יוטירקס וכאבי ראש
    ל
    16/07/2019

היי ד"ר

העלו לי את מינון היוטירקס ל100 מג ליום אני לוקחת משהו כמו חודש ומאז שהעלתי את המינון יש לי כמו לחצים בראש ועייפות יש לי בדיקת דם רק בעוד כשבועיים כדי לראות אם הTSH ירד אבל בנתיים עניין הלחץ בראש שמעולם לא חוויתי אותו מציק ומעיק ומשפיע עלי במשך היום מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון יוטירקס וכאבי ראש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ל

ד''ר מאיה איש שלום
    16/07/2019

קשה לי לחוות דעה כי חשוב לדעת מה היו תפקודי בלוטת התריס וכן בכמה העלו. בעקרון כאב ראש הוא לא תסמין קלאסי של פעילות יתר אלא יותר דפיקות לב רעד הזעה...
    מציעה להוועץ ברופא המטפל ולשקול ברור למקור אחר לכאבי הראש
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון יוטירקס

ל
    17/07/2019

תודה על תגובתך
    מעולם לא סבלתי מכאבי ראש אני ספורטאית שרצה ופעילה מאד .מעולם לא חוויתי לחץ בראש עד לקיחת הכדורים העלו לי את המינון כי הtsh עלה אחרי ניתוח ל15 והt3 שלי ירד ל3 .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לל

ד''ר מאיה איש שלום
    18/07/2019

השאלה מכמה העלו? מציעה לפנות לרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו