מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יתר פעילות הפסקת כדורים על דעת עצמימירי05/08/2019
שלום רב, הובחנתי לפניי כשנה וכמה חודשים עם יתר פעילות עם כל מה שזה אומר קיבלת פרופנול ומקרפטיזול. החלטתי להפסיק לפניי שבוע. מהסיבה שהעלתי במשקל ואני מרגישה לא מאוזנת ורוצה לבחון ולהתנקות מהכדורים שבועיים ולבדוק עי בדיקת דם מה קורה. רציתי לשאול האם אפשר להחלים וזהו או שרוב הסיכווים שהתופעות יחזרו לי לאט לאט.. למשל הדפיקות לב שחוזרות אבל הרעד נעלם ... יכול להיות שעברתי לתחום של תת פעילות ? המינונים שנתנו לי של שתיי פרופנול וחמש מטמיזול ליום וזאת למרות שאני מאוזנת זה הגיוני ? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתר פעילות הפסקת כדורים על דעת עצמי
מירי06/08/2019בת 44 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין התייחסות לשאלה שלי ?
מירי14/08/2019למה להתעלם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למירי
ד''ר מאיה איש שלום14/08/2019מתנצלת לא היתה התעלמות מכוונת פספסתי את השאלה שלך
בעקרון חשובה הסיבה לפעילות היתר של בלוטת התריס
אם זה גרייבס (פעילות אוטואמונית) ב50% מהמקרים אחרי שנה וחצי של טפול תרופתי פעילות היתר לא תשוב וניתן להפסיק את הטפול התרופתי ולהשאר מאוזנים ללא טפול
אפשר לבדוק נוגדנים בשם THYROID STIMULATING ANTIBODIES שמדגימים אם יש חשד לפעילות של המחלה ברקע.
אם הסיבה היא קשרית בבלוטת התריס שעובדת ביתר אז הטפול הסופי בעניין הוא יוד רדיואקטיבי. כי בהפסקת טפול תרופתי לרב המחלה חוזרת.
בכל מקרה לרב ההמלצה היא להפסיק את הטפול הדרגתית תוך מעקב אחר תפקודי תריס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)