מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופיל הורמונים - בן 30נדב13/08/2019
שלום, אני בן 30, סובל מעייפות, חוסר בלבידו, ללא זקפת בוקר והזיקפה הרגילה חלשה. בעל עבר של גניקומסטיה (לאחר ניתוח פלסטי).
האם יתכן ויאשרו לי טיפול בטסטסטרון (קראתי כי אין דרך אחרת לטיפול פרט לטסט' חיצוני).
תודה רבה.
להלן תוצאות בדיקת ההורמונים:
בשנת 2018:
Test total 3.87 ng/ml
Test free 1.47 ng/ml
Tsh 2.79 uiu/ml
השנה 2019:
Estradioal 29 pg/ml
Test total 3.19 ng/ml
Test free 1.31 ng/ml
Tsh 1.03 iui/ml
Lh 1.8 iui/ml
Fsh 1.1 miu/ml
Prolactin 8 ng/ml* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לנדב
ד''ר מאיה איש שלום14/08/2019אם לא נטלת טסטוסטרון בעבר מציעה שתפנה לאנדוקרינולוג בהקדם לשקול ברור נוסף כולל הדמית הפופיזה ובדיקה של הורמונים נוספים
בהחלט נראה שיש כאן חסר משמעותי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונים - בן 30, בדיקות נוספות.
נדב15/08/2019שלום ד"ר, תודה על התשובות. הרופא אמר לי שכדי לקבוע אם ינתן טיפול בטסט' יש צורך בבדיקות נוספות:
Cortisol
Igf-1
Growth hormone
T4 - free
Sperm analysis
האם הבדיקות האלה בדיקות חובה או ניתן לקבוע לרופא שונה להתייעצות נוספת על מנת לקבל טיפול לפי הבדיקות הקיימות כבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנדב
ד''ר מאיה איש שלום17/08/2019מציעה כן לבצע את הבדיקות הן חשובות
גם התחלת טפול בטסטוסטרון יכולה לדכא את יצור הזרע ולכן כדאי לראות מה מצב הבסיס לפני התחלת טפול
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקות
נדב19/08/2019תודה ד"ר על המענה,
בבדיקות הנוספות שעשיתי גם הgh שלי ממש נמוך, האם זה יכול לכוון לסיבת הבעיה, אולי תדעי לכוון אותי בכיוון (אני ידוע שהפורום לא מהווה יעוץ רפואי, יש לי תור לרופא)? מניח שהgh נמוך יחסית לגילי.
רמת הgh שלי
0.10 ng/mL (טווח הנורמה 0.0-5.0)
ורמת הigf1 שלי 142.0 ng/mL (טווח הנורמה 71.2- 234.0).
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנדב
ד''ר מאיה איש שלום19/08/2019ההפרשה של הורמון גדילה פולסטילית ומשתנה מדקה לדקה. בנוכחות רמת IGF1 תקינה פחות סביר שיש חסר בהורמון גדילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)