מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תנגודת לאינסולין וחומצה אלפא ליפואיתרוני01/09/2019
שלום,
אני בת 36 עם תסמונת מטבלית ותנגודת לאינסולין. כבר 16 שנים שלוקחת כדור גלוקומין 750 מ"ג אחד ביום, והסוכר מאוזן. יש לי גם נוירופתיה, והייתי רוצה להתחיל לקחת חומצה אלפא ליפואית. הבנתי שהיא עלולה להוריד את הסוכר גם כן, העניין הוא שאני לא מודדת סוכר בבית... האם במידה ואני מרגישה שביחד איתה יש לי סוכר נמוך אז כדאי לנסות לקחת רק חצי גלוקומין?
והאם ידועות לך מהי התרופהנגד כולסטרול שאותן רוב האנשים מעדיפים כי יש בה כמה שפחות תופעות לוואי? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרוני
ד''ר מאיה איש שלום01/09/2019השפעת אלפא לפואית על רמות הסוכר היא קטנה. ולכן החשש מזערי שיהיו לך ערכים נמוכים. לגבי תרופות להורדת כולסטרול התגובה אישית. פרבסטטין נחשבת תרופה שעושה פחות תופעות לואי שריריות מצד שני ההשפעה שלה קטנה יותר בהפחתת רמות כולסטרול. אפשר גם לשקול נסיון בסטאטור במנון נמוך לא כל יום (למשל לסרוגין) תלוי ברמות הכולסטרול. לעיתים טפול שהוא לא כל יום גם מפחית סכון לתופעות לואי. סהכ 10% מהנוטלים סובלים מתופעות לואי שקשורות לשרירים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)