משאבת אינסולין - סוכרת סוג 2

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• משאבת אינסולין - סוכרת סוג 2
    תום
    13/10/2019

שלום
    אני כותב בשביל אבא שלי, שהוא חולה סוכרת סוג 2 מזה כ10 שנים, עם ערכי סוכר מאוד גבוהים (יכול להגיע ל400 בין ארוחות, בבוקר 250),hba1c של 10.5.
    הבעיה העיקרית שיש חוסר היענות לטיפול מצידו , הוא לא יכול לקחת כדורים (בעיה פסיכולוגית), והזרקת אינסולין התייאש אחרי חודש. יוצא מצב שהוא אומר לעצמו שהוא מוכן רק למשאבה, אך הוא לא רוצה לשלם פרטי כיוון שזה יקר.
    אז קבעתי לו תור לרופא סוכרת בעוד חודשיים, במטרה שיצליח לקבל סבסוד למשאבה דרך הקופה. האם יש מצב לקבל סבסוד למשאבה על אף שהוא סוכרת סוג2? האם ישנם חריגים שכן יכולים לקבל?
    אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות כבר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לתום

ד''ר מאיה איש שלום
    13/10/2019

הקופות מסבסדות משאבות גם לסוכרתיים מסוג 2 אך צריך לצורך זכאות צריך להיות שתוף פעולה כלשהו של המטופל עם הטפול.
    היום יש תרופות חדשות שהן בזריקות פעם בשבוע.
    וכן הפחתת צריכה של פחמימות פעילות גופנית סדירה גם יכולים מאוד לשפר את אזון הסוכרת שלו
    מציעה לפנות ליעוץ וגם לשקול אולי יעוץ של פסיכולוג/קואצית שאולי יצליחו לרתום אותו לטפול. ההתמודדות עם סוכרת לא פשוטה שכן זו מחלה כרונית
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו