מה לעשות שיש לי באופן פתאומי ירידת סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מה לעשות שיש לי באופן פתאומי ירידת סוכר
    יעל
    04/12/2019

שלום רב.
    אני לוקחת פעמיים ביום גלוקומין אני לא יודעת עם זה מהכדור,אבל מידי פעם לא כל הזמן באופן פתאומי פתאום אני מרגישה ירידת סוכר סוג של סחרחורת ועייפות וגירודים ברגליים אני לוקחת משחה מיוחדת לרגליים שהרופאה נתנה לי וזה עובר רק הגירודים ברגליים. שיש לי את הנפילה הזאת אני מרגישה סטרס ולחץ בעקבות זה. רציתי לשאול עם זה קורה לי בהליכה ברחוב או שאני בכלל מרגישה את התופעות האלה מידי פעם מה ניתן לעשות באותו רגע? והאם זה בגלל הגלוקומין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך עזרה עצמית לגבי ירידת סוכר באופן פתאומי

יעל
    04/12/2019

אני ממש אודה לך על טיפ מסוים במיוחד שזה קורה לי בזמן פעילות גופנית או שאני נמצאת סתם ברחוב בקניות לא חשוב מה, עם פתאום אני מרגישה ירידת סוכר באופן פתאומי מה ניתן לעשות באותו רגע? אני ממש אודה לך על עצתך בפורום יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל מענה תודה רבה

יעל
    05/12/2019

סוף שבוע נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי מענה אשמח לקבל תודה

יעל
    05/12/2019

יום נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליעל

ד''ר מאיה איש שלום
    05/12/2019

השאלה אם זו ירידה ברמות הסוכר כי נדיר שגלוקומין גורם לירידה ברמות הסוכר. מציעה לבדוק רמת סוכר מהאצבע כשזה קורה לך. לא היתי סומכת על מד סוכר רציף אם את מחוברת אלא רק על בדיקה מהאצבע עם גלוקומטר
    תרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה

יעל
    05/12/2019

סוף שבוע נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו