מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקה להוצאת אונה של בלוטת התריסנועה10/12/2019
בת 24,לפני 4 חודשים עברתי ניתוח להוצאת אונה ימנית של בלוטת התריס עקב סרטן (בלי טיפולי המשך) והחלמתי בצורה מלאה, שבוע לאחר מכן הייתי אצל הגינקולוג שלי וגילית שיש לי שחלות פוליציסטיות ולכן המשכתי את המעקב אצל הרופאה שלי והיא שלחה אותי לבדיקות דם -האנדרוסטדיון חזר גבוה וגם OHP 17 היא הפנתה אותי למבחן סנקטן התוצאות הן- Hyd.prog. 0w-14.81 nmol
Hyd.prog.60w- גדול מ- 60 nmol
cortisol 0'- 343 nmol
cortisol 60'- 570 nmol
רציתי לדעת האם תוצאות אלו תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לנועה
ד''ר מאיה איש שלום10/12/2019בעקרון מחשיד להפרעה ביותרת הכליה כסיבה לשחלות הפוליצסטיות, הפרעה שיש לה טפול תרופתי פשוט.
מציעה להתיעץ עם אנדוקרינולוג ששלח אותך לבדיקה.
החשד הוא LATE ONSET CONGENITAL ADRENAL HYPERPLASIA. לא הפרעה מסוכנת יכולה להביא לאקנה, שעור שחלות פולצסטיות. יש לה טפול תרופתי פשוט.
חשוב אבחון גנטי לפני הריון ל-2 בני הזוג בהקשר של צורך בטפול תרופתי בהריון..מבינה שזה לא רלונטי כעת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נועה10/12/2019תודה רבה על תגובתך, במידה ויש לבן זוגי את אותו הדבר מה ההשלכות של זה ?
אני לפני חתונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנועה
ד''ר מאיה איש שלום11/12/2019השלכות לגבי צורך בטפול תרופתי בהריון,
מציעה לפנות ליעוץ גנטי, הבדיקה בסל מבוצעת במכון הגנטי ברמבם לא צריך להגיע לשם כל מכון יכול לשלוח אליהם
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)