מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בטסטוסטרון - ג'ל או זריקות?דור16/01/2020
שלום ד"ר מאיה,
בהמשך לשאלה ששאלתי לפני כשבועיים פה (4.1) בעניין טיפול הורמונלי בגבר בגין חשק מיני שנעלם (וכל מה שכרוך בזה), לצד רמות נמוכות של טסטוסטרון כמובן (הגם שאני נוטה לקבל את המלצתך לגבי טיפול בקודמנים לטסטוסטרון כדי לא לפגוע בפוריות שלי) -
1. למיטב הבנתי ישנן כמה דרכים לקבל טסטוסטרון (האם קיים מעבר לטיפול בג'ל או זריקות גם כדורים?).
תהיתי מהם היתרונות והחסרונות של כל דרך והאם לדעתך ישנה עדיפות לג'ל או זריקה - וכמו כן האם בתוך זה קיימות שיטות שונות (זריקה יומית? זריקה חודשית? מריחה יומית? מריחה שבועית? וכולי).
2. האם שימוש בכוריגון או פרגניל צפוי להביא אותי לרמות טסטוסטרון זהות לאלה שגופי יגיע אליהן בטיפול רגיל בטסטוסטרון?
תודה רבה,
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדור
ד''ר מאיה איש שלום18/01/2020אין כדורי טסטוסטרון יש ג'ל או זריקות. הג'ל מריחה יומית זריקות אחת ל-3 חודשים, הג'ל משיג רמה יותר פיזיולוגית אבל הזריקות יותר נוחות. כדאי לדון באפשרויות השונות עם הרופא המטפל. אם יש אשכים מתפקדים אז כוריגון יכול להשיג רמות טסטוסטרון מספקות בדומה לתוסף החצוני
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)