מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרולקטין, מחסור בחומצה פולית וירידה ב-tshאני10/03/2020
שלום..
1) תמיד היה לי פרולקטין 800-900 (בדיקה אחרונה באוקטובר) בגלל ממצא על ההיפופיזה ובבדיקת דם של אתמול יצא לי 2600.. האם זה אומר שהגידול גדל? הייתי במאי האחרון אצל אנדוקרינולוג האם אני צריכה לחזור אליו?
יום לפני הבדיקה היה לי יום לחוץ שכלל הרבה בכי... האם יכול להיות קשור לתוצאה? בלילה ישנתי ממש עמוק וחזק וקמתי בשש וחצי, נבדקתי ברבע לתשע... אולי זה בגלל שלא סגרתי 3 שעות והשינה שלי היתה עמוקה מעבר לרגיל?
לחזור על הבדיקה?
2) שאלה נוספת בבקשה - מאז ומעולה היה לי מחסור בח.פולית תמיד התוצאה היתה בין 3 ל4. הייתי אמורה לקחת תוספים אבל אף פעם לא לקחתי... פתאום בבדיקת דם של אתמול הערך היה מעל 10 שזה עודף - איך יכול להיות?
3) האם יש משמעות למגמת ירידה ב-tsh. או שכל עוד סה בנורמה זה בסדר? ב 24.2.19 יצא לי 3.27. ב- 7.4.19 יצא 2.08. ב- 10.10.19 יצא 1.82 וב- 9.3.20 יצא 1.58.
תודה רבה ופורים שמח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאני
ד''ר מאיה איש שלום10/03/2020שוב כפי שכתבתי בתשובה הקודמת כדאי להמשיך מעקב אנדוקריני סדיר
רמה של 2600 יכולה בהחלט להיות מושפעת מסטרס. לא חושבת ששינה שהיית ערה 2.45 ולא 3 שעות.
TSH שציינת תקין. והירידה לא חשודה. חשוב לראות שגם FT4 תקין
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני10/03/2020השאלה הקודמת זו אישה אחרת.. לא אני... תודה על התשובה!
האם תוכלי לענות על הח.הפולית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאני
ד''ר מאיה איש שלום12/03/2020בהחלט מוזר. אולי לקחת מולטיוטמין או B12 שהכיל חומצה פולית?
או ויטמין לשיער...
אין לי הסבר בכל מקרה זה לא ענין אנדוקריני
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)