בדיקת קורטיזול ברוק לעומת בדיקה בדם

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בדיקת קורטיזול ברוק לעומת בדיקה בדם
    מיטל
    24/03/2020

שלום רב, קורטיזול בבדיקת דם רגילה יצא תקין, בבדיקת דם שכל שעה (פעמיים) לוקחים דגימה אחרי שמזריקים משהו (טסט סינקטן) יצא תקין, ובבדיקת דם אחרי שני כדורי דקסמנתזון יצא תקין..
    הרופא הפנה אותי אחרי שראה שהכל יצא תקין גם תבדיקת קורטיזול ברוק ב 11 בלילה.. רציתי לשאול מה הבדיקה הזו מוסיפה על האחרות?
    איזה מידע נוסף היא מביאה?
    קראתי את ההנחיות ואני חוששת מרפלקס הקאה.. מגעיל אותי ללעוס משהו 5 דקות... אני לא יודעת אם אצליח לעשות אותה בכלל... האם נחוצה עד כדי כך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספות מידע

מיטל
    24/03/2020

מוסיפה מספר דברים- את הבדיקות שיצאו תקינות עשיתי לפני שנה... ואז הפסקתי בירור... ובעשרה חודשים האחרונים עליתי 13 קילו במשקל (מ 86 ל 99)... והמוזר הוא שלא עליתי מידה במכנסיים.. עליתי בפנים, בבטן, בידיים... לובשת בדיוק אותם בגדים... יש לי כנראה גם שחלות פולציסטיות (גם בזה הפסקתי בירור)... ויש לי ממצא שפיר קטן 5 ממ בהיפופיזה- פרולקטין 2600... תוה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו