שלום דוקטור איש שלום

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שלום דוקטור איש שלום
    רוחמה אופנר
    12/04/2020

אני חולה בסכרת כבר 16 בת 47. שנה ההיתי מאוזנת כמה שנים עים גלוקומין ובשנה האחרונה הסוכר בצום היה 170 בבוקר מטופלת באינסולין תחילה בנופרפיד 6 יחדות שלא הורידו את הסוכר ועכשיו לבמיר 12 יחידות בערב בכל זאת כמה אים סוכר גבוהה 200 בבוקר ומאז שלוקחת את הלבמיר כואב לי הראש האים זה תופעת הלוואי של הלבמיר ואים אני צריכה להחליף את האינסולין או כדורים המוגלובין מסוכרר 8 ליפני שהתחלתי אינסולין המוגלובין מסוכרר היה 6.7 האם האינסולין לא מתאים לי בתודה אשמח לתשובה. רוחמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום דוקטור איש שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרוחמה

ד''ר מאיה איש שלום
    13/04/2020

צהרים טובים
    אם הסוכרת היא סוג 2 אז יש היום טפולים חדשים שיכולים להתאים יותר מאנסולין כי הם לא מסכנים בעליה במשקל ונפילות סוכר. אם הסוכרת מסוג 1 אז יש היום אנסולינים טובים יותר מהלביר כי משפיעים למשך 24 שעות, לבמיר לרב לא מכסה 24 שעות.
    אם את סובלת מעודף משקל כדאי להתיעץ אם אנאלוגים לGLP1 או מעכבי SGLT2 מתאימים לך
    אם מדובר בסוכרת מסוג 1 אפשר לשפר את סוג האנסולין. אנסולין לרב לא גורם לכאב ראש
    תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוקטור איש שלום

רוחמה אופנר
    13/04/2020

תודה על התשובה המהירה יש לי סכרת 2 מההריון זה לא עבר ניסתי גראדינס וגם לא עשה לי טוב האם לנטוס אפשרי ולא מעלה במשקל כי אני סובלת מעודף משקל תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרוחמה

ד''ר מאיה איש שלום
    13/04/2020

מה לגבי תרופות בהזרקה חד שבועית כגון אוזמפיק/טרוליסיטי? האם ניסית מורידות יפה את הסוכר ומסייעות בירידה במשקל
    כמו כן חשוב יעוץ דיאטנית לנסות לצמצם צריכת פחמימות וכן לבצע פעילות גופנית סדירה כגון הליכות 150 דקות בשבוע
    בברכת בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוקטור איש שלום

רוחמה אופנר
    13/04/2020

כל הכבוד על ההענות המהירה תודה רבה לייק גדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו