מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום דוקטור איש שלוםרוחמה אופנר12/04/2020
אני חולה בסכרת כבר 16 בת 47. שנה ההיתי מאוזנת כמה שנים עים גלוקומין ובשנה האחרונה הסוכר בצום היה 170 בבוקר מטופלת באינסולין תחילה בנופרפיד 6 יחדות שלא הורידו את הסוכר ועכשיו לבמיר 12 יחידות בערב בכל זאת כמה אים סוכר גבוהה 200 בבוקר ומאז שלוקחת את הלבמיר כואב לי הראש האים זה תופעת הלוואי של הלבמיר ואים אני צריכה להחליף את האינסולין או כדורים המוגלובין מסוכרר 8 ליפני שהתחלתי אינסולין המוגלובין מסוכרר היה 6.7 האם האינסולין לא מתאים לי בתודה אשמח לתשובה. רוחמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרוחמה
ד''ר מאיה איש שלום13/04/2020צהרים טובים
אם הסוכרת היא סוג 2 אז יש היום טפולים חדשים שיכולים להתאים יותר מאנסולין כי הם לא מסכנים בעליה במשקל ונפילות סוכר. אם הסוכרת מסוג 1 אז יש היום אנסולינים טובים יותר מהלביר כי משפיעים למשך 24 שעות, לבמיר לרב לא מכסה 24 שעות.
אם את סובלת מעודף משקל כדאי להתיעץ אם אנאלוגים לGLP1 או מעכבי SGLT2 מתאימים לך
אם מדובר בסוכרת מסוג 1 אפשר לשפר את סוג האנסולין. אנסולין לרב לא גורם לכאב ראש
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור איש שלום
רוחמה אופנר13/04/2020תודה על התשובה המהירה יש לי סכרת 2 מההריון זה לא עבר ניסתי גראדינס וגם לא עשה לי טוב האם לנטוס אפשרי ולא מעלה במשקל כי אני סובלת מעודף משקל תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לרוחמה
ד''ר מאיה איש שלום13/04/2020מה לגבי תרופות בהזרקה חד שבועית כגון אוזמפיק/טרוליסיטי? האם ניסית מורידות יפה את הסוכר ומסייעות בירידה במשקל
כמו כן חשוב יעוץ דיאטנית לנסות לצמצם צריכת פחמימות וכן לבצע פעילות גופנית סדירה כגון הליכות 150 דקות בשבוע
בברכת בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור איש שלום
רוחמה אופנר13/04/2020כל הכבוד על ההענות המהירה תודה רבה לייק גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)