מה הסיכוי שיאשרו לי רזין?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי שיאשרו לי רזין?
    א.
    21/04/2020

עליתי 15 קג בשנה האחרונה (24 בשנה וחצי האחרונות)
    בינתיים סרבו לאשר לי רזין ואמרו שידברו איתי עוד חודש שוב.
    מה הסיכוי שיאשרו לי רזין אם חושבים שיש לי בעית קורטיזול? האם הרזין ישפיע כשיש בעיה של קורטיזול? והאם אם בעית הקורטיזול תפתר הירידה במשקל תהיה מהירה גם בלי כדורים או שאצטרך דיאטה אינטנסיבית?
    האם אפשר לקחת רזין במקביל לקבותרים ולפמינט?
    ושאלה אחרונה- אחת הסיבות שלא אישרו לי את הכדורים זה שזה גורם לשלשולים ויש לי פצע בעצם הזנב (פילונידלי) שלא מבריא כבר שנה וחצי ולדעת הרופא הפצע יכול להחמיר. אני לא חושבת שיש קשר.. האזור רחוק... ולמה שפצע יחמיר משלשולים? אשמור על הגיינה..
    אשמח לשמוע דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכוי שיאשרו לי רזין?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לא.

ד''ר מאיה איש שלום
    21/04/2020

השאלות ששאלת מחייבות אנמנזה בדיקה גופנית ומעבר על כל הבדיקות שלך. בעקרון אם יש עודף הפרשת קורטיזול יש לטפל בכך ואז צפויה ירידה במשקל. איני יודעת מדוע לא אשרו רזין אולי לחץ דם גבוה? דופק מואץ? שוב אלו דברים שאפשר להתיחס אליהם ביעוץ. לא ידוע לי על בעיה לשלב עם קבוטרים ופמינט. ולא מכירה קשר לסנוס פלונדלי
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בבקשה...

א.
    21/04/2020

יש לי לחץ דם גבוה ודופק מואץ... אבל הרופא לא הזכיר את זה בכלל... זה גם לא תמיד וזה לא מוגדר אצלי כמחלת רקע אלא סתם כתופעה שלא תמיד קורית..
    הוא הזכיר אך ורק את מה שהזכרתי בשאלה...
    אני מבינה שכדאי לי להחליף רופא שכן יאשר ושאין סיבה שלא?
    הגיוני שבעיה בקורטיזול פתאום קורית? אם לפני שנתיים (לפני העליה במשקל) בדקו והכל היה בסדר יכול להיות שעכשיו לא יהיה בסדר?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לא.

ד''ר מאיה איש שלום
    25/04/2020

אם יש ארועי עלית דופק ולחץ דם אז כדאי להזהר מהרזין שעשוי להחמיר את הבעיה
    העליה בקורטיזול יכולה להיות סיבה לעליה במשקל אך מדובר בהפרעה מאוד נדירה
    מציעה לפנות ליעוץ אנדוקריני מסודר ואם יש אנדוקרינולוג שעוקב אחריך להפנות את השאלות אליו, מכוון שהוא מכיר אותך בדק אותך וידע לענות טוב יותר.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו