מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מד סוכר ליברה ...מאיר27/04/2020
שלום,
חבר שמשתמש בליברה מדווח שתמיד קיימת סטייה במדידה בין החיישן לבין הגלוקומטר. בכל חיישן סטייה שונה. בדר"כ של 10-15% למעלה או למטה. עוד הוא מדווח שלעיתים באותו החיישן, בבדיקות שונות, מתקבלות סטיות שונות ולכן יש קושי לתקנן את החישן !
זה נראה לי בעייתי. כי אם הסנסור מראה 120 (שאפשר לחיות איתו), מול: 140 (שזה יותר בעייתי). ויותר בעייתי עם: 130 מול: 150.
אני מניח שהרופאה מודעת לתופעה ושואל כיצד היא מתייחסת לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למאיר
ד''ר מאיה איש שלום27/04/2020בעקרון הסטיות שתארת לא משמעותיות אלא למטופל שמקבל אנסולין ומאוד לא רגיש לאנסולין ואז זה עשוי להיות משמעותי
אכן מודעת לסטיות האפשריות ומבקשת ממטופלים לבדוק סוכר מהאצבע בכל מצב שבו הסוכר מתחת ל70 או מעל 250.
או כשיש חיצים אנכיים במגמת הסוכר
בצום הנורמה 80-110 כך שלא משנה לי אם זה 80 או 90 אחרי האוכל עד 160-180 כך שגם שם הסטיות שתארת לא משמעותיות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ...
מאיר28/04/2020תודה.
בכ"ז אקשה. עד ממוצע של 150 אוכל להיות שקט, כי זה יוביל אותי ל- 7 ומעט למטה. אך אם אמדוד 145 ובפועל זה 166. האם כאן אין בעייה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למאיר
ד''ר מאיה איש שלום29/04/2020בעקרון אם ידוע הפער אז אפשר להתחשב בו ואז אין בעיה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)