מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אינסולין לאדם עם סכרת לא מאוזנתדן08/05/2020
היי, אני חולה סכרת מגיל 20 ,היום בן 45 לא מאוזן כל התקופות. הייתי מזריק אינסולין שנים עדשנמאס לי והתחלתי כדורים לפני כמה חודשים, התחלתי זלוטפי אם כתבתי נכון. אני נוטל יחד אם כדורים 2 גלוקמין אמריל גרדנס, לא ירדתי מהכדורים שלי. נכון שזה עוזר להוריד את הסוכר לאחר אכילת משהו מתוק, לאחר שעה שעתיים אבל בבוקר קם 170 שזה גבוה .
האם הסריקה הזו היא אינסולין לכל דבר נכון? אני שואל כי היום אחרי 25 שנה אני רוצה להגיש תביעה לביטוח לאומי ואצלם אינסולין וכדורים שונה מאוד. תודה רבה.
ואיזה אינסולין בלי קשר כדאי לי לנסות שאולי יאזן במשך היום וגם שאני קם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדן
ד''ר מאיה איש שלום09/05/2020קסולטופי מכיל שלוב של אנסולין ארוך טווח טרגלודק ביחד עם וקטוזה שהיא אנאלוג לGLP1. קשה ליעץ מרחוק מבלי לראותך לקבל אנמנזה מלאה בדיקה גופנית הסטוריה משפחתית הרגלי חיים תזונה פעילות גופנית תעוד רמות סוכר.
יתכן שהסוכרת שלך היא LADA שזה סוכרת אוטואמוניות אך מתפתחת לאט יותר מסוג 1, או MODY שזו סוכרת מונוגנטית
אין באפשרותי להמליץ על טפול בדרך זו
בכל מקרה הפחתת צריכה של פחמימות ופעילות גופנית סדירה כגון הליכה 150 דקות בשבוע ושעה בשבוע פעילות של תנגודת עוזרים להפחית את רמות הסוכר
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)