מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגיעה בגדילה - גובה של אם לעומת הילדנחום08/05/2020
אני מטר 1.74 וכל הזמן פוחד שהגובה של אמא שלי רודף אותי בזה שיש לה יחס גבוה יותר משלי ואני חושב שאני נפגע גדילה מה ניתן לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום09/05/2020באנשים מבוגרים מעל גיל 17 כשפלטות הצמיחה סגורות אין דרך להשפיע על הגובה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
נחום09/05/2020ראיתי באינטרנט במעבדות באנגלית שהורמון גדילה בכל זאת מיוצר אצל מבוגרים ברמות כמו אצל ילדים ואני חושב שיש לי מחסור כי חסר לי הורמון רעב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להודעה
נחום09/05/2020אני רוצה ללכת למעבדה פרטית לעשות בדיקה להורמון גדילה ואפשר להראות לך את התשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום09/05/2020מציעה לפנות ליעוץ אנדוקרינולוג בקופה
באופן זה קשה לתת יעוץ משמעותי לגבי צורך בטפול
אם אנדוקרינולוג יתרשם שיש סיבה הוא יתן לך הפניה לבדיקה בקופה ואין צורך לבצע את הבדיקה באופן פרטי
גם אם יש חסר לרב לא מטפלים זה יכול לשפר הרכב גוף וסבולת לספוט פרופיל שומנים. לא משפיע במבוגרים על גובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לבדיקה
נחום10/05/2020הקופה והרופאים לא מאשרים לי בדיקה להורמון גדילה רציתי לעשות במעבדה פרטית ולהגיע לייעוץ פרטי אצלך עם התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום10/05/2020זה פחות תחום עסוקי מציעה לפנות לאנדוקרינולוגים שזה יותר תחום עסוקם
מבינה שאם לא אשרו לא התרשמו שיש צורך קליני אז אולי באמת מיותר לבצע
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)