מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפנייה מקרדיולוג בגלל קצב לב מהירשני27/05/2020
שלום. שלחו אותי לעשות איסוף שתן לבדוק את הרמה של הקטכולמינים והסרוטונין בגלל קצב לב מהיר.
הסבירו לי שאם אני אהיה בלחץ/ מתח זה ישפיע על הבדיקה, לפי מה שקראתי באינטרנט רמה מוגברת יכולה להיות בגלל גידול על יותרת הכליה ובמקרה של הסרוטונין במעי הדק/התוספתן. יש אפשרות לעשות צילום במקומות האלו במקום הבדיקה כדי לוודא שנקי?
תודה רבה על העזרה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשני
ד''ר מאיה איש שלום27/05/2020גדולים שכאלו מאוד נדירים. בדרכ פאוכרומוציטומה שמפרישה כתאולאמינים מלווה בעוד תסמינים כגון עלית לחץ דם כאבי ראש ועוד ועדיף אם כבר לבדוק מטפנרינים בשתן ולא כתקולאמינים כי זו בדיקה יותר רגישה. גם גדול של קרצינואיד נדיר מאוד. בדרכ מלווה שוב בעוד תסמינים כמו הסמקה בפנים קוצר נשימה
סטרס לא משפיע מאוד על הבדיקה השניה וגם על הראשונה צריך סטרס יחסית משמעותי בכדי שתהיה עליה. לא היתי מוטרדת מזה. שוב גדולים נדירים
אם כבר סיבה שכיחה יותר לדפיקות לב זו הפרעה בבלוטת התריס אז כדאי לבדוק TSH FT4
ודפיקות לב הרבה פעמים הן משניות לחרדה....
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצב לב
שני01/06/2020קודם כל תודה על התשובה, הייתי קצת בלחץ, שכחתי לרשום שאת הבעיה בקצב לב גילו בבדיקה שגרתית בבית ספר,לא בעקבות תלונה שלי, בגיל 12 בערך.
יש לי צניחה קלה של המסתם המיטרלי, אני צריכה גם לעשות מבחן מאמץ אבל בקשר לחרדה קראתי שיש כל מיני מצבים רפואיים שיכולים לגרום לחרדה, כל מה שקשור לתחום האנדוקרינולוגיה
איך אפשר להזמין תור להתייעץ ולעשות את הבדיקות שציינת
תודה על כל העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לשני
ד''ר מאיה איש שלום01/06/2020בהחלט צניחה של מסתם מטרלי יכולה להיות קשורה לדופק מהיר ולכן אין בהכרח הפרעה אנדוקרינית
את יכולה לבקש הפניה לבדיקות שציינתי בתשובה הקודמת מרופא המשפחה
אני עובדת במכון האנדוקריני בבית חולים איכילוב במרפאת מאוחדת במודיעין ובמרפאת DMC בצפון תא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)