הפנייה מקרדיולוג בגלל קצב לב מהיר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הפנייה מקרדיולוג בגלל קצב לב מהיר
    שני
    27/05/2020

שלום. שלחו אותי לעשות איסוף שתן לבדוק את הרמה של הקטכולמינים והסרוטונין בגלל קצב לב מהיר.
    הסבירו לי שאם אני אהיה בלחץ/ מתח זה ישפיע על הבדיקה, לפי מה שקראתי באינטרנט רמה מוגברת יכולה להיות בגלל גידול על יותרת הכליה ובמקרה של הסרוטונין במעי הדק/התוספתן. יש אפשרות לעשות צילום במקומות האלו במקום הבדיקה כדי לוודא שנקי?
    תודה רבה על העזרה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לשני

ד''ר מאיה איש שלום
    27/05/2020

גדולים שכאלו מאוד נדירים. בדרכ פאוכרומוציטומה שמפרישה כתאולאמינים מלווה בעוד תסמינים כגון עלית לחץ דם כאבי ראש ועוד ועדיף אם כבר לבדוק מטפנרינים בשתן ולא כתקולאמינים כי זו בדיקה יותר רגישה. גם גדול של קרצינואיד נדיר מאוד. בדרכ מלווה שוב בעוד תסמינים כמו הסמקה בפנים קוצר נשימה
    סטרס לא משפיע מאוד על הבדיקה השניה וגם על הראשונה צריך סטרס יחסית משמעותי בכדי שתהיה עליה. לא היתי מוטרדת מזה. שוב גדולים נדירים
    אם כבר סיבה שכיחה יותר לדפיקות לב זו הפרעה בבלוטת התריס אז כדאי לבדוק TSH FT4
    ודפיקות לב הרבה פעמים הן משניות לחרדה....
    תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצב לב

שני
    01/06/2020

קודם כל תודה על התשובה, הייתי קצת בלחץ, שכחתי לרשום שאת הבעיה בקצב לב גילו בבדיקה שגרתית בבית ספר,לא בעקבות תלונה שלי, בגיל 12 בערך.
    יש לי צניחה קלה של המסתם המיטרלי, אני צריכה גם לעשות מבחן מאמץ אבל בקשר לחרדה קראתי שיש כל מיני מצבים רפואיים שיכולים לגרום לחרדה, כל מה שקשור לתחום האנדוקרינולוגיה
    איך אפשר להזמין תור להתייעץ ולעשות את הבדיקות שציינת
    תודה על כל העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשני

ד''ר מאיה איש שלום
    01/06/2020

בהחלט צניחה של מסתם מטרלי יכולה להיות קשורה לדופק מהיר ולכן אין בהכרח הפרעה אנדוקרינית
    את יכולה לבקש הפניה לבדיקות שציינתי בתשובה הקודמת מרופא המשפחה
    אני עובדת במכון האנדוקריני בבית חולים איכילוב במרפאת מאוחדת במודיעין ובמרפאת DMC בצפון תא.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו