הפסקת יוטירוקס אחרי כמעט שנתיים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הפסקת יוטירוקס אחרי כמעט שנתיים
    אפרת
    17/06/2020

שלום רב, אחרי 9 חודשים מבלי לקחת את ה יוטירוקס יצאו התוצאות האלו. האם לדעתך צריך לחזור לקחת? לקחתי חצי כדור. 25 ליום. או דיאטה עם ברזל וספורט. וויטמין די במקום.
    תודה מראש אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאפרת

ד''ר מאיה איש שלום
    17/06/2020

בעקרון בTSH לא מחייב טפול אם את לא מתכננת הריון, אבל רמת הFT4 נמוכה ולא מתאימה לTSH שהוא מוגבר רק במידה קלה
    אם לקחת תוסף מזון כלשהו שמכיל ביוטין הייתי חוזרת על הבדיקה בלעדיו. בכל מקרה ההחלטה לטפל היא קלינית
    ואכן מאגרי הברזל גבוליים וכדאי לקחת תוסף
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת יוטירוקס אחרי כמעט שנתיים

אפרת
    18/06/2020

תודה רבה. לוקחת רק בי 12 מידי פעם ומגנזיום מידי פעם.
    רשמו לי ויטמין די 25 טיפות לשבוע בגלל שנמוך. אין לי תסמינים חוץ מעייפות וחוסר אנרגיה יחסית. בשרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאפרת

ד''ר מאיה איש שלום
    21/06/2020

היתי מתיעצת עם האנדוקרינולוג המטפל, הFT4 יחסית נמוך יכול להחשיד שמקור הבעיה בהיפופיזה ולא בבלוטת התריס, שוב חשד בלבד אולי כדאי לחזור על TSH וFT4.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו