גלוקומין כאבי בטן תופעות לוואי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• גלוקומין כאבי בטן תופעות לוואי
    שירי
    21/06/2020

שלום ד"ר,
    ראיתי שציינת שגלוקומין יכול לגרום לכאבי בטן ושלשולים. האם ישנה אפשרות שהוא גם יגרום לעצירות ונפיחות וכאב בטן עקב כך? אני גם נוטלת נקסיום שנים אז אני תוהה אולי זה בגלל הנקסיום.
    והאם בתנגודת לאינסולין עם גלוקומין שהבנתי שלא גורם להיפוגליקמיה כן הגיוני שאם אני לא אוכלת 4 או 4 וחצי שעות אז יש לי התקף היפו בתפריט דיאטה? כי כך קרה לי כמה פעמים. אני מנסה כן להקפיד לאכול כל 3 שעות.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לשירי

ד''ר מאיה איש שלום
    21/06/2020

אכן גלוקומין יכול לגרום לנפיחות בטנית עצירות פחות. היתי מתיעצת עם גסטרואנטרולוג ושוקלת קולונוסוקפיה לאור התסמינים הללו.
    נדיר שגלוקומין גורם לירידה ברמות הסוכר, השאלה באילו ערכים מדובר אם סביב 70 זה פחות מדאיג אבל אם ערכים שסביב 50+ אז היתי שוקלת ברור נוסף וזה לא בהכרח קשור לגלוקומין אך היתי שוקלת הפסקו
    בעקרון אין סיבה לאכול כל 3 שעות ואם יש נפילת סוכר צריך לבדוק מה הסיבה וכיצד לטפל
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו