מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גלוקומין כאבי בטן תופעות לוואישירי21/06/2020
שלום ד"ר,
ראיתי שציינת שגלוקומין יכול לגרום לכאבי בטן ושלשולים. האם ישנה אפשרות שהוא גם יגרום לעצירות ונפיחות וכאב בטן עקב כך? אני גם נוטלת נקסיום שנים אז אני תוהה אולי זה בגלל הנקסיום.
והאם בתנגודת לאינסולין עם גלוקומין שהבנתי שלא גורם להיפוגליקמיה כן הגיוני שאם אני לא אוכלת 4 או 4 וחצי שעות אז יש לי התקף היפו בתפריט דיאטה? כי כך קרה לי כמה פעמים. אני מנסה כן להקפיד לאכול כל 3 שעות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשירי
ד''ר מאיה איש שלום21/06/2020אכן גלוקומין יכול לגרום לנפיחות בטנית עצירות פחות. היתי מתיעצת עם גסטרואנטרולוג ושוקלת קולונוסוקפיה לאור התסמינים הללו.
נדיר שגלוקומין גורם לירידה ברמות הסוכר, השאלה באילו ערכים מדובר אם סביב 70 זה פחות מדאיג אבל אם ערכים שסביב 50+ אז היתי שוקלת ברור נוסף וזה לא בהכרח קשור לגלוקומין אך היתי שוקלת הפסקו
בעקרון אין סיבה לאכול כל 3 שעות ואם יש נפילת סוכר צריך לבדוק מה הסיבה וכיצד לטפל
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)