מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרגילי עיניים יכולים להזיק לסוכרתי טייפ וואן?ci30/06/2020
אהלן, יש לי סכרת נעורים חדשה יחסית (קיבלתי בצבא).
קיבלתי בגיל מאוחר ממש, יש לי משקפיים עוד מילדות, כתה ג'/ ד' בערך, לא שם אותם, רק במקרים בודדים בנהיגה וכו'...), מספר 1.5 1.75 בערך.
הסתכלתי בעבר על שיטת בייטס, האם היא יכולה לפגוע לי בעיניים? ניסיתי אותה במהלך התיכון אבל וויתרתי בסוף בגלל שלא הצלחתי להיות רציף עם זה.
בקשר לשיטה כעת, בגלל הסוכרת אני חושש שהיא תפגע לי בראייה, כי עלה לי המספר לא מזמן שהתחלתי לעשות איזה חודש ו-3 שבועות כמעט (למרות שהאופטומטריסט אמר שזה לא בהכרח מזה כי פשוט לא בדקתי מזמן, בדיקה הייתה לפני 3 שבועות בערך).
מה אתם אומרים? האם זה יכול לפגוע לי בראייה וכדאי להפסיק? או שזה לא יכול להזיק? ראיתי הרבה שאומרים שזה לא מזיק ואפשר לעשות, אבל מהסוכרת אני חושש וגם הייתי שמח לקבל דעה של רופא/ מישהו שעבר תהליך כזה בעבר.
סליחה על המגילה.
אני מנסה זמן רב למצוא מישהו שיענה לי על זה, לצערי לא מצליח למצוא אף אחד שיודע את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לci
ד''ר מאיה איש שלום01/07/2020שלום מציעה להתיעץ עם רופא עינים זה לא תחום עסוקי
בכל מקרה סוכרת מאוזנת מפחיתה את הסכוי לפגיעה ברשתית
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)