מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדר אודיל בבקשה עוד שאלהרותי12/06/2008
מה עושים בניתוח?
האם האבחנה נעשית תוך כדי הניתוח?
האם אני ב סכנת חיים ?
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
ד''ר אודיל כהן-ועקנין13/06/2008רותי יקרה שלום
אני מצטערת שכנראה אני הרופאה ראשונה שאומרת שאת צריכה ניתוח.
הייתי בטוחה שכבר קיבלת הודעה על כך לפחות או ברמזים.
זו בעיה של הפורום שהכל מאוד יבש ובגלל זה אליך לפנות לרופאה שלך.
את לא בסכנת חיים בכלל וגם לא בסכנה בכלל!!! הגידולים של הבלוטה אינם גידולים אלימים כלל
ובמקרה שלך קיימת אפשרות סבירה שזה שפיר.
זה נכון נדע רק אחרי ניתוח ולא תוך כדי.
אני מבינה את הדאגה שלך אך תסתכלי גם על הצד החיובי של הדבר(מה שהסברתי קודם)
שבת שלום
ד"ר אודיל כהן-עקנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רופאה,ואדם יקר מאד!!!!תודה רבה !
רותי13/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי - יש גם דרך אחרת !
אבי16/06/2008שלום לך רותי יקרה.
שמי אבי ואני רוצה לעזור לך. אני לא מומחה לסוכרת וגם לא בשום מחלה פנימית ספציפית אחרת, ולמרות זאת יש לי עבורך מידע שיכול גם להציל אותך מניתוח מיותר, וחשוב מכך יכול לעזור לך לעלות על מסלול של בריאות מושלמת (כן, יש כזה דבר !) ברמות שאינן מוכרות ל 99.9% מהציבור בעולם המודרני.
רותי אני מציע לך להכיר דרך אחרת, שפוייה ובטוחה, שתיתן לך שליטה מלאה על הבריאות, תוציא אותך באחת מהסטטיסטיקה המזעזעת של מצב הבריאות בעולם המערבי - ותעלים את הפחד התמידי מהלא נודע ומלהפוך בקלות בלתי נסבלת לעוד שורה בסטטיסטיקה זו.
פתחתי לך דלת לעולם טוב ובריא יותר רותי. לפרטים נוספים את מוזמנת לכתוב לי: [email protected]. בריאות ובשורות טובות !
אבי גולדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)