מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרקת אינסולין - מאובחן בפעם הראשונהtch14/07/2020
היי, בבדיקות שגרתיות להלן התוצאות העגומות: גלוקוז 190, 9.1 A1c ' כמו כן שומנים בדם וכולסטרול ולחץ דם מאוזן בכדור.
רופאת הסוכרת קבעה לי את הטיפול הנ"ל למשך 3 חודשים: הזרקת בסאגלר 8 יחידות מידי ערב ולהגדיל ל-10 במידת הצורך + 2 כדורי גלוקומין, היעד הנו רמות סוכר בצום בבוקר בין 80 ל-120, ושעתיים לאחר הארוחה עד 160
מהבוקר הראשון להזרקה ונטילת כדור 1 גלוקומין במשך 18 יום ערכי הסוכר שלי במקסימום 110 ולרוב מתחת ל-100, ב-8 בדיקות שעתיים לאחר ארוחה ממוצע של 118.
קצת הופתעתי שמיד נדרשתי להזרקת אינסולין ולאור הערכים שאני מקבל התייעצתי עם אחות הסוכרת (שכמובן דברה עם הרופאה) נאמר לי להמשיך כך ובמקום למשך 3 חודשים רק לחודשיים ולאחר בדיקות הדם יוחלט על המשך הטיפול...
אשמח לחוות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לTCH
ד''ר מאיה איש שלום14/07/2020הבסיס לטפל בסוכרת הוא שנוי תזונתי ופעילות גופנית הפחתת צריכה של פחמימות ופעילות גופנית סדירה.
קשה לי ליעץ לגבי טפול מתאים מבלי לראות מדדים נוספים כגון משקל גוף גובה, להבין את סוג הסוכרת.
בעקרון יש היום תרופות חדשות שיכולות להתאים אם לא מדובר בסוכרת מסוג 1.
לפעמים נותנים אנסולין לתקופה קצרה אפילו חודש ואחרי שהלבלב מתאושש מנסים תרופות אחרות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)