מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתן לתת הורמון גדילה למבוגרים עקב ירידה במסת שריר?נחום20/07/2020
שלום, למבוגרים - למי נותנים הורמון גדילה? כי אני סובל מירידה במסת שריר והשמנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום21/07/2020רק למי שיש חסר מוכח בבדיקות מעבדה, אצלך הרמה היתה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמון גדילה בדיקה חוזר
נחום23/07/2020שלום עשיתי בדיקה חוזרת התוצאה 143.0 ng/ml יש לציין שאכלתי יום לפני הבדיקה וכמה ימים גם כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום25/07/2020ככל הידוע לי הבדיקה תקינה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמון גדילה בדיקה חוזר
ניב נחום31/07/2020אין לי הורמון גדילה גבוה בדם למה לא לתת לי הורמון גדילה כשיש אולי צפיפות עצם נמוכה חשבתי כי יש כאבים ברגליים כשהולך ברגל וגם יש ירידה במסת שריר והשמנה
הורמון גדילה יכול לעזור לתופעות האלו אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לניב נחום
ד''ר מאיה איש שלום31/07/2020מקובל לתת הורמון גדילה רק כשיש חסר ולא ללא סיבה, מחשש שיביא לגדולים וגם ככל הנראה אין תועלת ואף חשש לנזק כשנותנים ואין חסר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון
ניב נחום01/08/2020אפשר לתת הורמון גדילה במינון נמוך לאומת תוצאות הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום02/08/2020ככל הידוע לי לא. אבל מציעה שתפנה ליעוץ מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנית
נחום06/08/2020אני חושב שיש לי רמה נמוכה בדם של הורמון גדילה בכל זאת יש לי תסמינים של חוסר אני לא מצליח לפתח שריר למה אז אי אפשר לתת לי הורמון גדילה כדי שהוכל לפתח שריר?
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום06/08/2020אבקש שלא לשאול יותר שאלות בנושא, השבתי לך שלא מקובל לתת טפול כשרמת ההורמון תקינה מחשש לתופעות לואי לא רצויות כולל גדולים והעדר הוכחה לתועלת.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)