מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת סוכר בצום יום אחרי יום לפני ואחרי ארוחהיוני22/07/2020
בוקר טוב וחודש טוב.
אני בן 52
מדי חצי שנה ובמשך שנים אני עושה בדיקות דם של גלוקוז בצום + והמוגלובין מסוכרר
בדיקת בצום נע בין 100 ל-121 והמוגלובין 4.5-5
הייתה המלצה לקחת גלוקומין, אולם ויתרתי על זה היות ואני שומר על דיאטה ועושה קצת פעילות גופנית ודואג לאזן את עצמי.
כמו כן לעיתים עושה גם בדיקת דם ביתית בצום בבוקר, בשבוע האחרון בבדיקה ביתית יום אחרי יום יצא לי תוצאה של בין 110 ל-124 אילו לפני ארוחה ואחרי ארוחה תקין
אני קצת מוטרד...
נא המלצתך בבקשה כיצד עליי לנהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליוני
ד''ר מאיה איש שלום25/07/2020מציעה לפנות ליעוץ אצל רופא סוכרת/אנדוקרינולוגי צריך לראות במה מדובר
אולי יש לך דום נשימה בשינה וזו הסיבה שהסוכר בצום מוגבר אך תקין במהלך היום מבינה שאתה בודק גם אחרי האוכל, כדאי לבדוק שעה אחרי האוכלולא שעתיים
אם אתה סובל מעודף משקל כדאי לעשות מאמצים לרדת במשקל אולי לשקול טפול תרופתי לכך
יתכן שאצלך ההמוגלובין A1C לא מייצג וכדאי לשקול בדיקה של פרוקטוזאמין
בכל מקרה טוב אתה עושה שאתה מקפיד על תזונה שאינה עתירה בפחמימות ופעילות גופנית סדירה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)