האם סוכר בחלב 3% שומן מעלה את הסוכר בדם?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם סוכר בחלב 3% שומן מעלה את הסוכר בדם?
    גילי
    10/08/2020

יש לי סוכר בצום סביבות 103 ו-a1c 5.5 האם מותר לי לשתות חלב 3 אחוזים ללא הגבלה מבחינת סוכר טבעי שיש בחלב? האם סוכר כזה מעלה סוכר בדם?
    אני בת 35 ללא כל היסטוריה של סוכרת, ללא משקל עודף או גורמי סיכוו אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לגילי

ד''ר מאיה איש שלום
    11/08/2020

הלקטוז שבחלב נספג מהר ויכול להביא לעליה ברמות הסוכר, התגובה אישית כך שקשה לדעת אם מביא לעליה אצלך
    צריך לבדוק אולי יש לך נטיה לסוכרת גנטית שלא מחייבת טפול בשם MODY 2. היא מתאפיינת בסוכרים מוגברים בצום (מלידה) אם היו בעבר תקינים זה לא מתאים, שלא עולים משמעותית אחרי האוכל
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכר בחלב שאלה נוספת

גילי
    11/08/2020

לא מדדתי סוכר עד עכשיו אלו תוצאות של השנה האחרונה בלבד.איך בודקים אם מדובר בסוכרת הגנטית שהזכרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגילי

ד''ר מאיה איש שלום
    16/08/2020

קודם צריך להתרשם קלינית אם החשד מתאים. למשל לבצע העמסת סוכר ולראות שאין שנוי גדול ברמת הסוכר
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו