מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיקוי מלאכותי של פרופיל הורמונלי של מתבגריםעמנואל10/08/2020
צהרים טובים,
האם חיקוי מלאכותי של הפרופיל ההורמונלי של נער מתבגר באדם בן 37 יכול להביא לגדילה של הפין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לעמנואל
ד''ר מאיה איש שלום11/08/2020. בעקרון רמות הטסטוסטרון של אדם בוגר דומות לאלו של מתבגר. אם אין חסרים הורמונלים לא צפויה להיות השפעה ככל הידוע לי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עמנואל11/08/2020שלום דר' מאיה ותודה על תשובתך,
למיטב ידיעתי וממה שהצלחתי לדוג PubMed וכולי (כולל ניסוי שנעשה בחולדות עם מיקרופינס, ועם זאת), הפקטורים העיקריים בנערים מתבגרים שמביאים לצמיחת הפין הינם טסטוסטרון, HGH ו-IGF1 - ואפקט מוגבר מושג כאשר הטיפול משלב בין הנ"ל.
התהייה שלי מה יקרה אם אקח את הטיפול הזה בעצמי. האם אני עשוי לראות תוצאה של גדילת של הפין?
לציין שמגיל 15 עד גיל 30 סבלתי מאד מהפרעות אכילה, דיכאון ומיעוט שינה כרוניים ועקב כך הגדילה שלי נעצרה כבר אז בכתה ט' - ואיתה גדילת איבר המין.
בטוחני שהפוטנציאל הגנטי של גודל הפין שלי הוא יותר ממה שקיים כרגע (אצל אבי ואחיי הפין בגודל נורמלי, שלי הפסיק לצמוח בגיל 15), שלצערי נמצא מתחת לממוצע ומאוד מתסכל אותי ונוטע בי חוסר בטחון.
מהם הסיכונים הטמונים ביישום פרוטוקול שכזה על עצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לעמנואל
ד''ר מאיה איש שלום16/08/2020אם אין חסרים הורמונים אתה מסכן את עצמך בתופעות לואי של עודף בכל אחד מהם שיכולות להיות מסוכנות אך שלא היתי מבצעת מבלי לבדוק קודם כל את הרמות של ההורמונים הללו ובלווי רפואי
אם אןי חסר לא סביר שמתן יביא לתועלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)