העדר חשק מיני לצד בדיקות הורמונליות תקינות לכאורה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• העדר חשק מיני לצד בדיקות הורמונליות תקינות לכאורה
    דור
    12/08/2020

שלום,

בן 32, בשנה האחרונה החשק המיני שלי נעלם לחלוטין ובמקביל אובחנה אוסטיאופורוזיס (לגביה שאלתי פה לפני כמה זמן).

היום קיבלתי את תוצאות הבדיקה ההורמונלית והן לכאורה תקינות (מצ"ב). עם זאת, בפועל אין לי שום חשק מיני. אפילו לא זקפות אקראיות. אולי זקפה פעם בחודש. נהייתי א-מיני לחלוטין. מין פשוט הפסיק לעניין אותי ואני שם לב שגם יש לזה השלכות שליליות על החיוניות שלי.
    לציין שאיני מדוכא.

מה זה יכול להיות? מה עוד אפשר לבדוק? אני כ"כ מתוסכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לדור

ד''ר מאיה איש שלום
    16/08/2020

בהחלט הבדיקות שציינת תקינות. קשה לי לומר מרחוק, מבלי להתרשם קלינית עם אנמנזה מקיפה ובדיקה גופנית.
    מבינה שאין אלמנט נפשי כגון סטרס או דכאון שיכול להביא לכך
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה לחזור על חלק מהבדיקות?

דור
    17/08/2020

פעם כבר נבדקתי לרמות טסטוסטרון טטטאל עקב חשק מיני נמוך. יצא 13.5 - נמוך מעכשיו - ולמרות זאת החשק כעת הרבה הרבה הרבה יותר נמוך.
    משהו פה לא מסתדר לי. במקביל לאובדן החשק גם איבדתי מסת שריר, פיזור השריר והשומן אצלי הפך פחות גברי (הכתפיים נהיו דלות ובמקביל מצטבר שומן בטני) וירדתי הרבה במשקל ולדעתי גם הרבה במסת העצם.
    אני אוכל טוב (ביצים, בשר, פירות, ירקות, אגוזים. ללא מזון מעובד).
    מדדי דלקת תקינים.

אחזור על השאלה שבכותרת - שווה לחזור על הבדיקות ההורמונליות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדור

ד''ר מאיה איש שלום
    21/08/2020

חושבת שכדאי לך להתיעץ עם אנדוקרינולוג ולראות אם יש צורך בבדיקות נוספות/אחרות כגון GH IGF-1
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו