מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העדר חשק מיני לצד בדיקות הורמונליות תקינות לכאורהדור12/08/2020
שלום,
בן 32, בשנה האחרונה החשק המיני שלי נעלם לחלוטין ובמקביל אובחנה אוסטיאופורוזיס (לגביה שאלתי פה לפני כמה זמן).
היום קיבלתי את תוצאות הבדיקה ההורמונלית והן לכאורה תקינות (מצ"ב). עם זאת, בפועל אין לי שום חשק מיני. אפילו לא זקפות אקראיות. אולי זקפה פעם בחודש. נהייתי א-מיני לחלוטין. מין פשוט הפסיק לעניין אותי ואני שם לב שגם יש לזה השלכות שליליות על החיוניות שלי.
לציין שאיני מדוכא.
מה זה יכול להיות? מה עוד אפשר לבדוק? אני כ"כ מתוסכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדור
ד''ר מאיה איש שלום16/08/2020בהחלט הבדיקות שציינת תקינות. קשה לי לומר מרחוק, מבלי להתרשם קלינית עם אנמנזה מקיפה ובדיקה גופנית.
מבינה שאין אלמנט נפשי כגון סטרס או דכאון שיכול להביא לכך
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לחזור על חלק מהבדיקות?
דור17/08/2020פעם כבר נבדקתי לרמות טסטוסטרון טטטאל עקב חשק מיני נמוך. יצא 13.5 - נמוך מעכשיו - ולמרות זאת החשק כעת הרבה הרבה הרבה יותר נמוך.
משהו פה לא מסתדר לי. במקביל לאובדן החשק גם איבדתי מסת שריר, פיזור השריר והשומן אצלי הפך פחות גברי (הכתפיים נהיו דלות ובמקביל מצטבר שומן בטני) וירדתי הרבה במשקל ולדעתי גם הרבה במסת העצם.
אני אוכל טוב (ביצים, בשר, פירות, ירקות, אגוזים. ללא מזון מעובד).
מדדי דלקת תקינים.
אחזור על השאלה שבכותרת - שווה לחזור על הבדיקות ההורמונליות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לדור
ד''ר מאיה איש שלום21/08/2020חושבת שכדאי לך להתיעץ עם אנדוקרינולוג ולראות אם יש צורך בבדיקות נוספות/אחרות כגון GH IGF-1
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

