תנגודת לאינסולין, רמת הסוכר ובדיקת העמסת סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תנגודת לאינסולין, רמת הסוכר ובדיקת העמסת סוכר
    יעל
    28/08/2020

שלום,
    שנים הסוכר שלי היה מאוזן ובאמצע הטווח בנורמה. לפני כ-12 שנים בגיל עם סוכר 80 רק כי ביקשתי מרופאת המשפחה העמסת סוכר כי קראתי על קושי לרדת במשקל והסנדרון המטבלולי התגלה לי תנגודת לאינסולין אני כבר 13 שנים עם גלוקומין.
    לאחרונה יצא לי 70 בבדיקות הדם, ובעצם הבנתי שרמת הסוכר לא אומרת כלום על תנגודת לאינסולין. אם כך, האם בעצם ישנם המון אנשים בארץ שיש להם תנגודת לאינסולין והם לא יודעים על זה כי הם לא מקבלים העמסת סוכר?
    והאם עכשיו במצבי, אחרי 13 שנים עם גלוקומין, ישנה בדיקת דם לאינסולין לא העמסת סוכר שאני יכולה לעשות?
    בזמנו בהעמסת הסוכר, אחרי 20 דקות היו לי תסמינים קשים של היפוגליקמיה וכמעט התעלפתי. נאלצתי להיכנס לחדר אחיות ולשכב.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ליעל

ד''ר מאיה איש שלום
    30/08/2020

מעניין לדעת את רמת ההמוגלובין המסוכרר. שנותן ממוצע לרמת הסוכר ב-3 חודשים האחרונים
    אפשר לבדוק אנסולין בצום במקביל לסוכר וזה יכול לתת אומדן כלשהו לתנגודת לאנסולין ברמת הכבד
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה מאד יעל!

רונן
    02/09/2020

אכן כן מסקנתך מאד מאד אינטלגנטית כ80אחוז מאוכלוסיית העולם סובלים מתנגודת מסויימת לאינסולין מבלי שהם כלל מודעים לכך הואיל והלבלב מפמפם חזק בכדי להתגבר על רמות הסוכר נוצרת אשלייה שהכל בסדר אולם לאחר עשור ואף יותר תתגלה סוכרת מלאה אולם היא לא פרצה ביום אחד זה מגוחך לסבור כך זהו תהליך ארוך מאד שבו הכבד ותאי בגוף הופכים עמידים יותר ויותר לאינסולין מה שמצריך את הלבלב לעבוד עוד הרבה יותר קשה... אכילת אוכל מתועש סופר מעובד ללא שום ערכים תזונתיים מלבד קלוריות ופחמימות ריקות קינוחים שתיה מתוקה וחטיפים לא מותירים לגוף ברירה לשרוד את גלי ההתקפה המטורפת עליו ולכן מגפת הסוכרת כ'כ נפוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו