מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוטאין באיסוף שתן לאדם סוכרתימנחם22/09/2020
סוכרתי בן 67. עושה הרבה ספורט. בדיקות: A1c=7. קריאטינין בדם - תקין מאוד. בדיקות עיניים - ללא שינוי ובסדר. פרוטאין באיסוף שתן 24 ש' - 344 בסולם של: 0-150. - protein U = 9.7.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למנחם
ד''ר מאיה איש שלום23/09/2020מדובר בכמות קטנה של חלבון. למיטב זכרוני אתה מקבל גרדיאנס יחד עם וקטוזה שלשתיהן יש הגנה כלייתית. חשוב לוודא שלחץ הדם מאוזן ולשמור על משקל גוף תקין. אם לחץ הדם גבולי גבוה לשקול תרופות ממשפחת חוסמי ACE או ARB בעלות הגנה כלייתית
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעת תודה ...
מנחם24/09/2020אני מבקש להביע את הערכתי ואת הכרת התודה שלי, לעבודתך המסורה כאן. הסיוע והיעוץ שאת מעניקה בפורום, הפך לי גורם משמעותי, המסייע לי בניהול המחלה. שנה טובה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעת הערכה ....
מנחם24/09/2020הזדמנות להודות לך על תרומתך לי, הזמינות והמקצועיות. עלי לציין שאת מסייעת לי משמעותית להבין ולנהל את המחלה שלי. שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטרפת!!!!
פנינה24/09/2020זאת הזדמנות להודות מעומק הלב על הסבלנות ההקשבה והמענה המפורט לאנשים שונים עם בעיות שונות
זה עוזר ומעשיר מאד
זאת עבודה וולונטרית של ד'ר איש שלום שלא מובנת מאליה
מן הסתם היא גם אמא ואישה ויש לה עולם שלם משלה והיא מתפנה לעזור ולהשיב
איזה יופי!
תודה לך מנחם שהערת והארת לנו על העניין יישר כוחך
שנה טובה לכולם גמר חתימה טובה
וברכות וכתר לד'ר איש שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה למנחם ופנינה
ד''ר מאיה איש שלום24/09/2020תודה על המילים החמות והפרגון. רגשתם אותי
שתהיה שנה טובה והרבה בריאות לכולם
מאיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)