הזרקת סקסנדה עד שבוע 6 להיריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הזרקת סקסנדה עד שבוע 6 להיריון
    גל
    25/09/2020

שלום רב,
    אשמח להתייעץ...אני ממש בבעיה...
    הזרקתי סקסנדה עד שבוע 6 כשגיליתי שאני בהריון.
    עכשיו אני בשבוע 8 ולא יודעת מה לעשות...
    הבנתי שאין מחקרים שמראים מה קורה בהריון ולכן אני חוששת. התחלתי תהליך של הפלה ועצוב לי מאוד...
    האם אני פועלת נכון?
    תודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לגל

ד''ר מאיה איש שלום
    25/09/2020

אם עדין לא התחלת בתהליך של הפלה כדאי להתיעץ עם המרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות שנותן יעוצים טלפונים בחינם יתכן שזה המספר 02-5082825 יש גם מרכז דומה באסף הרופא.
    בעקרון בבעלי חיים נטילת סקסנדה בהריון גרמה לסכוי מוגבר להפלות ולמומים בעיקר בשלד. בנשים יש מספר דווחי מקרה של נטילת סקסנדה בהריון שלא הביאו למומים אך מדובר במקרים בודדים.
    אם עדין לא התחלת בתהליך ההפלה כדאי להתיעץ
    שנה טובה והרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביצעתי הפלה... אני מתייסרת ומקווה שעשיתי נכון.

גל
    25/09/2020

פחדתי לקחת סיכון מאחר ואין וודאות שאין פגיעה בעובר. אני מתייסרת ממש... מקווה שלא עשיתי טעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגל

ד''ר מאיה איש שלום
    25/09/2020

לאור המידע מבע"ח שם יש מומים בעוברים וסכוי להפלות, והעובדה שלא מומלץ להרות תחת סקסנדה ככל הנראה שעשית את הדבר הנכון.
    מאחלת לך הריון נוסף תקין במהרה
    שנה טובה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך!

גל
    26/09/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו