מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בהריון מה יכול לקרות לעובר?רוית01/10/2020
שלום. כרגע אני סוף חודש שמיני. (שבוע 35) בחודש יולי הייתי פעם ראשונה אצל האנדוקרינולןג שהייתה לי תוצאת בדיקת דם tsh - 6.1 . נתן לי יוטירוקס 50 גר ליום ואמר לי לחזור אליו ועל הבדיקה אחרי שבועיים. אחרי שבועיים הערך ירד ל2.3 ואמר לי לחזור אליו כעבור חודשיים. כעבור חודשיים האלו הגיעו היום. עם תוצאת בדיקת tsh של 3.43 . האנדוקרינולוג אמר לי להוסיף עוד 100 גר של כדורים בשבוע. ושהערכים לא תקינים בהריון. השאלה שלי היא שהייתי ככה חודשיים בין התור הקודם לתור הנוכחי. זה המון זמן ואני מפחדת שהיו לזה השלכות על העובר . אני מאוד מפחדת שזה גרם לנזק ומצטערת שלא הלכתי לרופא יותר מוקדם. מה יכול לקרות לעובר? אני ממש מפחדת. ואני נכנסת לחודש תשיעי ככה שאין כל כך הרבה זמן לתקן את הערכים עד הלידה. אשמח לתשובה תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרוית
ד''ר מאיה איש שלום01/10/2020בטרימטסר 2-3 ערך היעד הוא מתחת ל3, אך גם מתחת ל4 זה בסדר גמור. משבוע 18 יש לעובר בלוטת תריס מתפקדת כך שיש לכך פחות השלכה על התפתחותו
מדובר בערך מאוד גבולי ולא מדאיג
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)