מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזעת יתר ותחושה שחם מאוד מה לבדוק?אייל21/10/2020
שלום
אני בן 52
מזה כחודשיים אני סובל פתאום יותר מהזעות.
אני יחסית רזה ובדרך כלל לא מפריע לי יותר מדי חום סביר של הקיץ
אבל פתאום באחרונה אני מוצא את עצמי מזיע הרבה למרות שאני בבית.
כמו כן אם אני שותה כוס תה חמה מרגיש שמאוד חם לי וחייב להוריד חולצה וכו'. לא הרגשתי ככה בקיץ.
בדיקות דם שגרתיות ספירה כימיה TSH תקינות לפני שבוע
האם יש עוד משהו שכדאי לבדוק ויכול להיות הגורם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאייל
ד''ר מאיה איש שלום23/10/2020קשה להתרשם מרחוק, כדאי אולי לבדוק גם FT4 כי יש מצבים נדירים שמקור הפרשת הTSH בהפופיזה ואז FT4 גבוה וTSH תקין/גבוה ולא נמוך זה מאוד נדיר. אפשר לשקול בדיקה של רמות טסטוסטרון אם מדובר בגלי חום אך קשה לדעת מרחוק..
אם ההזעות ממוקמות זה קשור לדספונקציה של מערכת העצבים האוטונומית ואז אפשר לנסות טפול תרופתי או הזרקת בוטוקס למערכת העצבים באזור (מתעסקים בזה יותר רופאי עור).
מציעה להתיעץ עם רופא המשפחה/אנדוקרינולוג/רופא עור תלוי באופי התסמינים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)