מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינויים בגוף בבדיקה כאשר יש פוטנציאל לסוכרתינון01/11/2020
אני בפוטנציאל לסוכרת בגלל גנטיקה/השמנה
לפני משהו כמו 1/2 שנה היה 102 MG בבדיקת
דם ואתמול עם מד סוכר יצא 93 MG וזה היה בערב 4 שעות אחרי האוכל זה אמין התוצאה שנתן המכשיר ? אני צריך
לעשות בדיקה גם בקופ"ח ? אני עדיין בקטיגוריה
לסוכרת אפילו שירדתי במשקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לינון
ד''ר מאיה איש שלום01/11/2020כדאי לבדוק גם סוכר בצום. 93 זה ערך תקין בין ארוחות. 102 בצום זה ערך מוגבר במידה קלה.
אפשר גם לבדוק המוגלובין מסוכרר שנותן אומדן לממוצע הסוכר ב-3 חודשים האחרונים אין ספק שירידה במשקל ופעילות גופנית סדירה תורמים מאוד למניעת סוכרת ולשיפור ברמות הסוכר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה 2
ינון01/11/2020
כמה זמן צריך להיות בצום עם המד סוכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
יינון02/11/2020
לא ענית אם אני עדיין בסיכון לסוכרת אחרי מה
שיצא בבדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליינון
ד''ר מאיה איש שלום02/11/2020קשה לחוות דיעה על סמך מדידה אחת, שהיתה תקינה, תשקול בצוע בדיקת המוגלובין מסוכרר בדם שנותנת אומדן לממוצע רמות הסוכר ב-3 חודשים האחרונים. צום מספיק 6-8 שעות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)