מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מספר שאלות בנושא סוכרתא19/11/2020
שלום ד"ר
גיל 58 יש לי כבד שומני, גלוקוז בצום במעבדה 120,סוכר תלת חודשי 6.6 לוקחת מעל חודש 1גלוקומין 850 מג,בערב, בבוקר לוקחת סטטינים האם אפשר לקחת את הגלוקומין בבוקר עם הסטטינים יותר נוח לי במקום בערב, האם יפגע ביעילות הטיפול?
האם גלוקומין גורם לעייפות, כאב ראש?
הגלוקומין עזר לי להפחתת התיאבון הפחתתי בפחממות, עושה הליכות 6 קמ"ש 3 פעמים בשבוע(תמיד הלכתי עוד לפני שהתחלתי עם הכדור) עודף משקל 5 ק"ג, האם כשיש קושי לרדת במשקל זה נקרא תינגודת לאיסולין(רוב השומן בבטן)?
אשמח למענה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לא
ד''ר מאיה איש שלום19/11/2020גלוקומין יכול לגרום באופן לא שכיח לעייפות וכאבי ראש .
כשיש השמנה בטנית השומן מפריש ציטוקינים שמביאים לתנגודת לפעילות האנוסלין,ירידה במשקל פעילות גופנית סדירה ארובית ותנגודת משפרים את התנגודת לאנסולין
אפשר לקחת את הגלוקומין בבוקר אך אז הסוכר בצום עלול לעלות..
אפשר לקחת את הגלקוומין יחד עם הסטטינים אין צורך להפריד בינהם
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)