בהמשך לשאלתי על היפוגלימקיה עם דיאטה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום
 
  • בהמשך לשאלתי על היפוגלימקיה עם דיאטה
    מירי
    19/11/2020

    שלום ד"ר,
    תודה רבה על תשובתך. כתבת לי ש: דיאטות דלות בקלוריות אפילו של 500-800 קלוריות ליום וגלוקומין לא אמורים להביא לנפילות סוכר אם יש לך כדאי לשקול ברור נוסף.
    במידה ואני לא אוכלת מעל ל 5 שעות עם תפריט הדיאטה של ה 1200 קלוריות אז יהיו לי תסמיני היפו.
    האם זה למעשה לא תקין ודורש בירור?
    כמובן שאני אשתדל לא להגיע למרווחים כאלה בין ארוחות ואני יכולה למנוע את זה.. רק תהיתי האם זה לא תקין ודורש בירור.
    אגב, אני עם תנגודת לאינסולין וכדור גלוקמין ביום. הסוכר מאוזן ו a1c מאוזנים שנים, בדיקת גלוקוז אחרונה יצא 70. דווקא הכי נמוך שיצא לי בבדיקות הדם מזה שנים, ודווקא אני במשקל הכי גבוה שלי עם השמנה בטנית(73 קילו והיקף בטן 103 על 1.63), ודווקא אני כבר שנה לא יכולה לעשות ספורט עקב שברי מאמץ שלא עוברים. שנים קודם שקלתי פחות ועשיתי כל יום ספורט. בת 37 עם שחלות פוליציסטיות גם.
    תודה מראש

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לשאלתי על היפוגלימקיה עם דיאטה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה למירי

    ד''ר מאיה איש שלום
    21/11/2020

    השאלה אם מדובר בהפוגלקמיה אמיתית של 55 ומטה. ערכים גבוליים של 60-70 לרב לא מחייבים ברור אבל תשקלי להפסיק את המטפורמין יתכן שאינך זקוקה לו
    ואפשר לשקול תרופות שיכולות לסייע בירידה במשקל.
    החלמה מהירה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


