מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר מאיה איש שלום
- נתרן נמוך בבדיקות הדם מה עושים?שירי02/12/2020
שלום,
אני בת 37. הנתרן שלי במשך שנים בבדיקות הדם היה המספר הכי נמוך בטווח התחתון אך עדיין בנורמה, ועכשיו יצא 34 שזה 2 יחידות מתחת לנורמה. האם זה הגיוני כי אני בתזונה כמעט ולא אוכלת מלח? אני מעולם לא המלחתי את האוכל, ואני לא אוכלת חטיפים או מוצרים מעובדים. וכמה מלח מומלץ להוסיף במצב כזה עם ערך כזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשירי
ד''ר מאיה איש שלום05/12/2020במצב כזה צריך לבדוק אם יש תרופות שגורמות לכך כגון תרופות לשפור מצב הרוח ועוד.וכן אם את שותה יותר מידי (כי שתיה ביתר היא גם סיבה לכך) בנוסף מודאים שתפקודי תריס רמת קורטיזול בשמונה בבוקר תקינים
הבעיה ברב המצבים האלו היא לא חסר מלח אלא עודף מים
צריך לבדוק אוסמולליות ואלקטרוליטים בשתן ואוסמולליות בדם וזה עוזר להגיע לאבחנה
בנתיים תנסי שלא לשתות יותר מליטר גג ליטר וחצי ליום
לעיתים מרחיבים את הברור
בכל מקרה מדובר בהפונתרמיה קלה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)