מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה להורמון גדילה חוזר- ירידה בגובהנחום05/12/2020
שלום אפשר לעשות בדיקה חוזרת ל igf 1 במעבדה פרטית ולשאול אותך בפורום כי לאחרונה התכווצתי בגובה כמו אדם זקן כמה ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצתי
נחום05/12/2020שלום התכווצתי בגובה בהרבה ס"מ וזה מורגש מול אנשים שאני מכיר וההורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדכן
נחום05/12/2020אני נמנעתי מתזונה כמה שבועות בבקשה ד"ר תתייחסי לבדיקה אני רוצה לעשות חוזר פעם אחרונה ולפרסם בפורום כי ממש התכווצתי מול אבא שלי כמו אדם זקן בהרבה ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום05/12/2020אין לכך קשר להורמון גדילה !
הרבה פעמים קשור לשנויים נוונים או קפוזיס או שברים
בדיקה מיותרת
באדם מבוגר אין קשר לגדילה
אנא תגש ליעוץ ותפסיק לשאול בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בהחלט!
נחום05/12/2020האם מחסור בזרחן גורם לעצמות להתכווץ? יכול להיות שיש לי בריחת זרחן שהורידה לי מהגובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר ל סרקוול לבלוטת התריס
נחום05/12/2020יכול להיות ש300 מ"ג סרקוול גורם לתת פעילות בלוטת התריס ובגלל זה העצמות שלי מתכווצת? ואני מתעקש לעשות בדיקה חוזרת להורמון גדילה ולפרסם בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום05/12/2020חסר בהורמון גדילה לא גורם להתכווצות במבוגר מבקשת שלא לבצע את הבדיקה מסיבה זו ולא לעדכן
תת פעילות של בלוטת התריס גם כן לא גורמת להתכווצות אלא לעליה במשקל, ואני לא מכירה קשר לסרוקוול.
מבוגר שפלטות הגדילה שלו סגורות יכול "להתכווץ" רק בגלל שנויים נוונים או שברים.
אבקש שלא לשאול יותר שאלות בנושא כי הן לא תזכנה למענה
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לעדכן
נחום06/12/2020פעם הייתי בייעוץ אצל רופא אנדוקרינולוג והוא אמר שאם חסר הורמון גדילה מתכווצים ולאחרונה התכווצתי הרבה ס"מ מול אבא שלי ואני רוצה לברר למה בבדיקה אצלך בפורום
תגובה לנחום
ד''ר מאיה איש שלום06/12/2020ככל הידוע לי לא מתכווצים מחסר הורמון גדילה. אז בבקשה תפסיק לשאול בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר עשה טובה שחרר כבר
אודי07/12/2020ד'ר איש שלום עונה כאן בהתנדבות ועוזרת למטופלים להבין ולשקול צעדים
שום דבר כאן בפורום לא נועד להחילף טיפול אמיתי מול רופא ומעקב אישי של מומחה על ציר הזמן
עצות הד'ר הינן בבחינת העשרה ומתן כיוון
אתה מטריח אותה שוב ושוב באופן אובססיבי סביב עניין הגדילה ותשובותיה אינן משתנות
חוץ מלהטריד ולהעמיס שלא לצורך לא יוצא לך מזה כלום
לענ'ד כדאי לך לפרט מול הפסיכיאטר שלך את מחשבותיך הטורדניותך לעניין גדילה וכו
ולקבל עזרה בנושא
אתה סובל לחינם וחבל אחי היקר
אנשים "מתכווצים" רק בגיל מבוגר מאד עקב אוסטיאופורוזיס קשה
לא סביר שזה מצבך
גש לטיפול פסיכיאטרי מסודר ותניח לד'ר לנפשה
רפואה שלמה לכולנו בעז'ה
חנוכה שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)