מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נזקים של משפאים לאסתמהרעות17/12/2020
שלום,
אני בת 37. עם שחלות פוליציסטיות ותנגודת לאינסולין.
האסתמה החמירה בשנתיים האחרונות והפכה לקשה,ועברתי למשאף פוסטר 8 שאיפות ביום. רופא אחד אמר לי שזה בערך שווה ערך לקצת פחות מ 2 מ"ג פרדניזון.
עשיתי תור טלפוני בקופה עם רופא אחר לאסתמה שאמר לי שזה מינון גבוה ושהנזקים שזה יעשה להם הם גדולים במינון כזה ושאני חייבת לנסות להוריד לחצי. הסברתי לו שניסיתי ואני לא מאוזנת והוא רוצה שאקח יותר מרחיב סימפונות ופחות סטרואידים בנשיפה(שיטה שהרבה רופאים מתנגדים אלייה).
אשמח לברר: מה יכול להיות ההבדל בין נאמר 1 מ"ג פרדניזון בשאיפה בהבדלים של 1 מ"ג לעומת 2 מ"ג כשמדובר על צפיפות עצם, סוכר ובכלל השלכות עתידיות על הגוף?
האם באמת ההבדל של ה 1 מ"ג יותר בשאיפה קריטי מבחינת השלכות עתידיות לעומת המינון הקטן בחצי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרעות
ד''ר מאיה איש שלום19/12/2020אלו מנונים נמוכים ולא צפויה השפעה משמעותית
ההשפעות לרב במנונים שמעל 5 מג' של פרדינזון
אבל ההשפעות הן אישיות ותלויות גם בתגובה של הקולטנים
שוב המנונים שציינת נמוכים
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)