מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ברור לגבי ערכי בלוטת התריסשרה16/01/2021
תוצאות בלוטת התריס
HYPo. 2.2 ערכי יחוס 0.-10
HYPER. 0.3. ערכי יחוס. 0.-10
בת 63 בריאה בדרך כלל ,לוקחתפרבסטטין כבר 36 שנה,משקל 63 גובה 169.
ההיתי אצל קרדיאולוג בגלל דפיקות.לב קצת מואצות ,והוא אמר שהבלוטה קצת גבוהה בתיפקוד,
המינון שלי 100 מג ליום חמש פעמים,סהכ 500 מג לשבוע,יתכן והיא גבוהה בגלל מתח בעבודה?(טלפנית בשרות לקוחות),האם להשאיר את המינון?
לפני שנה בבדיקות יצא לי ,ההיפר 0.3
וההיפו 2.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשרה
ד''ר מאיה איש שלום16/01/2021אם הTSH האחרון הוא 2.6 אז הוא תקין.
השאלה מה הTSH האחרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרה16/01/2021HYPo. 2.2 ערכי יחוס 0.-10
HYPER. 0.3. ערכי יחוס. 0.-10זה האחרון,
לכמה לשנות ,להוסיף או להוריד ולכמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשרה
ד``ר מאיה איש שלום16/01/2021לא ברור מה כתבת. מהם הערכים של הבדיקה האחרונה? TSH FT4? (אם בוצע FT4)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרה16/01/2021לא כתוב לי בבדיקות TSH.,כתוב רק HYPO 2.2
HIPEr 0.3
יש הבדל?
לבקש בדיקת TSH?
ובדיקת FT4?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לשרה
ד''ר מאיה איש שלום16/01/2021אולי אלו בכלל מדדים שקשורים לספירת הדם..
כן כדי להעריך אזון של בלוטת התריס צריך לבקש TSH וFT4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרה16/01/2021כבר מחר אזמין בדיקות לבלוטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי תוצאות בדיקות שביקשת
שרה21/01/2021TSH 2.27
T3-FREe- 4.5
T4-FREe 17.7
כפי שציינתי אני לוקחת 100מג ליום במשך חמישה ימים 500 גר סהכ,האים לשנות ולכמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לשרה
ד''ר מאיה איש שלום22/01/2021התוצאות שציינת תקינות אז לא נראה שיש צורך לשנות כרגע
בכדי לתת תשובה יותר מעמיקה צריך להתרשם ממך קלינית ולראות את ההסטוריה. אך כרגע נראה שאת מאוזנת ואין צורך לשנות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על כל התשובות,יש לי רק שאלה נוספת
שרה22/01/2021יש לי בימים האחרונים תחושה של חנק בגרון האים זה קשור לבלוטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לשרה
ד''ר מאיה איש שלום22/01/2021אם הבלוטה גדולה יכול להיות קשור לגודל הבלוטה ולא לתפקוד שלה, הערכה כזאת מבצעים בסיטי צואר חזה או בסונר. לרב אם הסיבה היא בלוטת התריס "החנק" מוחמר בשכיבה. אם מדובר בתחושה פנימית בתוך הגרון פחות סביר שקשור לבלוטת התריס.
לשקול בדיקה אצל אף אוזן גרון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)