מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש בכדור גלוקומין בערב- חוות דעתיוני18/01/2021
מזה יותר מ15 שנה הסוכר שלי בצום והוא מעל 100עד 120 כאשר A1cנע תמיד בין 4.5 ל 4.9 לפני כחודש בבדיקה יצא לי A1C 4.7 והגלוקוז בצום 120 הרופא המליצה לקחתת גלוקומין כדור אחד בערב
אבקש חוות דעת
תודה יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליוני
ד''ר מאיה איש שלום22/01/2021ככל הנראה ההמוגלובין A1C לא מיצג כי 4.7 זה ממוצע סוכר של פחות מ100. לשקול השלמת בדיקה של פרוקטואזמין. או חבור חד פעמי למד סוכר רציף שיראה את רמות הסוכר לכל אורך היממה או בדיקות של רמת סוכר בצום ואחרי הארוחות מהאצבע.
אם יש עודף משקל תפקוד כליתי תקין אפשר בהחלט לשקול גלוקומין
כמובן שהפחתת צריכה של פחמימות ופעילות גופנית סדירה חשובים מאוד לאזון רמות הסוכר
אם אין עודף משקל לשקול השלמת בדיקה של נוגדנים לאיי הלבלב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בכדור גלוקומין
יוני27/01/2021היי ד"ר
ראשית צודה על התגובה המפרוטת
עשיתי בדיקת פרוקטואזמין והיא יצאה לי בטווח הנורמה קרי 264
האם בכל זאת צריך לקחת גלקומין אני כבר מבובל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליוני
ד``ר מאיה איש שלום27/01/2021בהמרה שעשיתי עם נוסחה לA1C הערך יצא תואם להמוגלובין A1C של 6 כך שבהחלט מתאים לטרום סוכרת
נטילה של מטפורמין בטרום סוכרת לא הכרחית אך יכולה לסייע בהורדת רמות הסוכר
כמובן שחשוב לשנות הרגלי חיים כפי שציינתי בתשובה הקודמת שלי מבחינת תזונה ופעילות גופנית סדירה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג׳נוביה+ גלוקומין?
דינה26/01/2021שלום.כיום לוקחת גלוקומין בוקר וערב וזריקת טרוליסיטי פעם בשבוע. אנדוקרינולוג המליץ להוסיף ג׳ נוביל,פעם ביום.רופאת המשפחה אומרת שאסור לקחת טרוליסיטי יחד עם ג׳נוביה. מבולבלת.אבקש את עזרתך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לדינה
ד''ר מאיה איש שלום27/01/2021אכן פחות מקובל לשלב בין טרוליסיטי לג'נביה. זה לא אסור אך לא נמצא יתרון. לעיתים משלבים בזמן שניתן טרוליסיטי במנון הנמוך של 0.75 אך אם את במנון של 1.5 מג' אז כנראה שאין יתרון
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)