מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערכי סוכר 101 לאחר צום של 12 שעותאלה03/02/2021
שלום רב, אני בת 33, בריאה, לא שותה ולא מעשנת, BMI 20, מתאמנת באופן קבוע. בבדיקות דם שגרתית לאחר צום של 12 שעות התגלה ערך סוכר 101, מלבד חריגה זו כל הבדיקות (כימיה בדם, הורמונים, ספירת דם ובדיקת שתן) יצאו תקינות. האם הפחתה משמעותית של צריכת הסוכר (בשנתיים האחרונה צורכת יותר סוכר ממה שנהגתי בעבר) אמורה להפחית את הסוכר שלי? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לאלה
ד''ר מאיה איש שלום04/02/2021האם נבדק המוגלובין מסוכרר מבטא ממוצע סוכר של 3 חודשים האחרונים? האם יש מחלות אוטואמוניות במשפחה או סוכרת? לעיתים בצום ארוך יש עליה ברמות הסוכר ואילו היית עושה את הבדיקה לאחר 8-10 שעות היא הרמה היתה נמוכה יותר
כמובן שהפחתת צריכה של פחמימות ופעילות גופנית סדירה מסייעים בהפחתת רמות הסוכר
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי סוכר 101 לאחר צום של 12 שעות
אלה04/02/2021תודה רבה על תשובתך! לא ביצעתי המוגלובין מסוכרר, ואכן ידוע לי שעשויה להיות עלייה בסוכר לאור הצום הארוך (נדרשתי ל-12 שעות בשל בדיקות השומנים בדם). אין במשפחה מחלות אוטואימוניות או סוכרת ולכן, לאור זה שמשקלי תקין ואני פעילה פיזית רציתי לדעת האם הפחתה משמעותית של צריכת הסוכר עשויה להפחית את הסוכר שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאלה
ד''ר מאיה איש שלום06/02/2021סביר שאכן הפחתה תשפר. אבל בפעם הבאה כשאת בודקת תבקשי המוגלובין מסוכרר, ותהיי בצום של 8-10 שעות אין צורך ביותר גם לשאר הבדיקות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)