מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף בבקשה רופא -אפילו פרטיא11/03/2021
שלום, יש לי מצב מתמשך של תת פעילות אך TSH נמוך, ששנים לא מגיע לאיזון. הוסיפו T3 אך כעת שוב גם T3 נמוך. הרופאים שטיפלו בי רוצים שוב להוריד יוטירוקס כדי ש TSH יעלה אך אני עם סימפטומים של תת פעילות ולא מעוניינת. אני זקוקה לרופא מומחה מאוד ועדיף שעוסק גם בתרופות טבעיות לתת פעילות- אולי זה יוכל לעזור לי. אנא המלצה לרופא כזה, גם פרטי אם צריך. מישהו שהוא גם רופא קונבנציונלי וגם עוסק או לפחות לא מתנגד לטיפול טבעי, כי קונבנציונלי בלבד לא עזר לי וכל מה שאכפת לרופאה זה TSH שאיננו בטווח, תוך התעלמות מכל השאר. ממש אודה לעזרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לא
ד''ר מאיה איש שלום11/03/2021לא ידוע לי על תחליפים טבעיים שיעילותם ובטיחותם נבדקה לאורך זמן. בעקרון באמת האזון הוא לפי TSH אלא אם יש הפרעה הפופזרית (נדיר). צריך פשוט למצוא את השלוב האופטמלי שיגרום לך להרגיש טוב ולוודא שאין סיבות אחרות להרגשתך כמו חסר B12 ברזל קורטיזול וכו.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)