דחוף בבקשה רופא -אפילו פרטי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה רופא -אפילו פרטי
    א
    11/03/2021

שלום, יש לי מצב מתמשך של תת פעילות אך TSH נמוך, ששנים לא מגיע לאיזון. הוסיפו T3 אך כעת שוב גם T3 נמוך. הרופאים שטיפלו בי רוצים שוב להוריד יוטירוקס כדי ש TSH יעלה אך אני עם סימפטומים של תת פעילות ולא מעוניינת. אני זקוקה לרופא מומחה מאוד ועדיף שעוסק גם בתרופות טבעיות לתת פעילות- אולי זה יוכל לעזור לי. אנא המלצה לרופא כזה, גם פרטי אם צריך. מישהו שהוא גם רופא קונבנציונלי וגם עוסק או לפחות לא מתנגד לטיפול טבעי, כי קונבנציונלי בלבד לא עזר לי וכל מה שאכפת לרופאה זה TSH שאיננו בטווח, תוך התעלמות מכל השאר. ממש אודה לעזרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לא

ד''ר מאיה איש שלום
    11/03/2021

לא ידוע לי על תחליפים טבעיים שיעילותם ובטיחותם נבדקה לאורך זמן. בעקרון באמת האזון הוא לפי TSH אלא אם יש הפרעה הפופזרית (נדיר). צריך פשוט למצוא את השלוב האופטמלי שיגרום לך להרגיש טוב ולוודא שאין סיבות אחרות להרגשתך כמו חסר B12 ברזל קורטיזול וכו.
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו