מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת הריון - לא מבינה מה מצביספיר25/03/2021
היי ד"ר, אני בהריון שבוע 28 ועשיתי בדיקת העמסה של 100, לאחר שהבדיקה של ה50 יצא גבולית (155) בבדיקה יצא:
בצום: 82
אחרי שעה: 190
אחרי שעתיים: 113
אחרי שלוש שעות: 60
הנחו אותי להתחיל מעקב סכרת הריון, התחלתי ממש לא מזמן ואני רואה איזשהי מגמה.
אחרי שעה אני מעט גבולית ואחרי שעתיים אני כבר בערכים התחתונים אפילו...
הנחו אותי למדוד רק שעה אחרי האוכל ולהתייחס לזה מכיוון שזה הערך שלא יצא תקין בבדיקה של ה100..
אם אחרי לצרוך העניין שעה ורבע אני כבר לגמרי עומדת בערכים - זה לא זניח?
מאוד קשה לי לחשוב שעכשיו כמה חודשים אני הולכת להימנע לחלוטין מכל דבר מתוק (שהוא לא פירות ואני שונאת פירות..) ואני לא מבינה עד כמה המצב שלי הוא בעייתי / מסכן את העובר.. אני קצת מבולבלת עם כל הסיפור הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לספיר
ד''ר מאיה איש שלום26/03/2021ערך הסוכר בצום בהחלט תקין, היעד הוא 140 שעה אחרי האוכל ועדיף שלא לעבור ערך זה. את לא צריכה להמנע מפחמימות פשוט לחלק אותן, להתיעץ עם דיאטנית שתבנה לך תפריט מתאים.
היעד של סוכר בצום ובין ארוחות 63-90.
אפשר גם להתחבר זמנית למד סוכר רציף (לרב באופן פרטי) שיעזור לך לראות את התגובה למזונות שונים.
גם פירות יכולים להעלות את רמת הסוכר צריך פשוט לחפש את הפחמימות שמעלות אותך פחות ולאכול אותן במידה.
כמובן שגם פעילות גופנית תורמת לירידה ברמות הסוכר
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)