אוזמפיק להרזיה בלבד- עלייה במינון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אוזמפיק להרזיה בלבד- עלייה במינון
    הדס מרדו
    17/04/2021

שלום וברכה. אם את בת להורים רופאים כמו שאני חושבת אז את בטח מקסימה כמוהם ואולי משודרגת יותר😆
    שאלתי:אני מזריקה אוזמפיק 1 מג .התחלתי ביום ששי 0.25 לא מרגישה כלום כלום כלום .האם אני יכולה לעלות מינון על דעת עצמי .אני מבינה שזה מינון ממש מנימלי והוא נועד בעצם רק להסתגלות הגוף..או שאולי זה כי אני בעודף משקל גבוה מעל 40bmi
    מה דעתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה להדס

ד''ר מאיה איש שלום
    17/04/2021

תודה על הפרגון. אכן נחשת נכון לגבי ההורים
    לוקח כ-3 שבועות עד שרמת התרופה עולה ומגיעה לסטטוס קוו, בגלל זמן מחצית החיים הארוך (שבוע).
    אני חושבת שלפחות ב-3 זריקות הראשונות לא כדאי להעלות..
    אם אחרי 3 שבועות לא תרגישי כלום אז כדאי לשקול להעלות קודם (לא אחרי 4 שבועות) אני אישית דוגלת בשיטה של הזרקה בקליקים מתחילה אפילו בפחות (5 קליקים) וכל שבוע מעלה ב5 קליקים כאשר 19 קליקים זה 0.25 מג' 37 קליקים זה 0.5 ו74 קליקים זה 1 מג'.
    במזרק של 0.25 יש 8 מנות כך שאם את עולה ישר ל0.5 את יכולה אחרי 4 הזרקות פשוט להזריק פעמיים 0.25 (אחת אחרי השניה באופן עוקב) ויהיו לך עוד 2 מנות של 0.5 מג'. (0.25 פעמיים).
    חשוב לוודא שטכניקת ההזרקה נכונה יש שרות אחיות ללא עלות של החברה אולי כדאי שתצרי איתן קשר 1700504122
    כמובן שחשוב גם ליווי של דיאטנית ופעילות גופנית סדירה (בעיקר תנגודת) שעוזרים מאוד בתהליך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו