מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצע קטן ביבור הציפורן לבוהן בכף רגלאודליה22/04/2021
שלום. לפני מספר ימים גילית פצע ממש קטן בחיבור של הציפורן לבוהן בכף הרגל, והיום אני רואה סימן שמתחיל עוד אחד באצבע ליד הבוהן, בכף הרגל. הפצע כואב, אדום, אך לא מדמם. בדיקת סוכרת שלי בחודש מרץ השנה היתה 104, לפני כן בגבולות 110 120, ובאחת הפעמים הקודמות גם 145, . אני שנים נמנעת מסוכר, ו בלי כדורים .רופא משפחה אמר לשים יותר לב ולא מצריך טיפול. האם בגלל הפצעים שגילית בחיבור בין הציפורן לאצבע, נובע מערך גבוה של סוכרת? אני אחזור על הבדיקה. בינתיים מרחתי משחה נגד זיהום. מה לעשות ? אין לי נימול בכף רגל ואין לי תופעות אחרות .
בתודה,
אודליה ( בת 84 בריאה ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך- הפצע הקטן הוא בבסיס של הציפורן שמתחבר לבוהן
אודליה22/04/2021רציתי להוסיף שהפצע הקטן הוא בבסיס הרחב של הציפורן במיקום שבו הציפורן צומחת ומתחברת לבוהן בכף הרגל. המקום כואב רק כשנוגעים בו . אציין שאני מסתובבת בגינה של הבית ,בסנדלים ...האם אחות של קופ"ח יכולה לאבחן אם זה קשור לסוכרת? או עלי לגשת לרופא? לפני חצי שנה ערך הסוכרת בבדיקה, היה 104.
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע
מאיר22/04/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיר,, לא מופיעה שום תשובה . רק השם שלך מופיע.
אודליה23/04/2021שלום מאיר, לא כתוב כלום בתגובה שלך, מלבד השם שלך.
אם כתבת משהו, אצא כתוב שוב. בינתיים אני מחכה , לתשובה של מנהלת הפורום.
בברכה,
אודליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע
מאיר23/04/2021כדאי לפנות לרופא עור. אם מדובר ברגל סוכרתית לאורתופד מומחה ברגל סוכרתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיר, קיבלתי את תשובתך ומודה לך מאד.
אודליה23/04/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)