מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם fsh גבוה? בדיקות הורמונליותיוחאי05/05/2021
היי עשיתי בדיקות הורמונליות ויצאו לי פרולקטין-173 LH-5.7 FSH-14.1 טסטוסטרון- 23.8 יש לציין שהאנדו שלח אותי לאותן בדיקות בהפרש חודש ובחודש שעבר הערכים יצאו קרובים LH-6.3 FSH-13.8 טסט-21.9 מה שמדאיג אותי זה ה fsh שעל אף שנמצא בטווח התקין של קופות החולים של עד 18 ממה שקראתי הבנתי שהטווח האמיתי צריך להיות מתחת ל12. יש מקום לדאגה? אפשר לעשות ,אם צריך, משהו? כמובן שיש לי תור לאנדו אבל יש חודש ורציתי לשאול פה גם אם יש דחיפות לבקש תור דחוף. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליוחאי
ד''ר מאיה איש שלום05/05/2021לא חושבת שיש דחיפות. מהו טווח הנורמה של טסטוסטרון במעבדה שבצעת? מה היתה הסיבה לבצוע הבדיקות?
הפרולקטין תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יוחאי05/05/2021תודה
הטווח של טסטוסטרון במעבדה הוא 6.5-24
הסיבה היא עייפות, ירידה בביצועים בזמן פעילות גופנית וירידה בזקפה..
תוצאות הבדיקות נעשו לאחר מנוחה של יומיים מאימונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליוחאי
ד''ר מאיה איש שלום07/05/2021היתי חוזרת על הבדיקה כולל בדיקת טסטוסטרון חופשי
וגם FSH וLH חשוב לבצע את הבדיקה בבוקר ולא צהרים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)