מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות 17 הידרוקסיפרוגרסטרון ופרולקטין גבוהdevora05/05/2021
האם פרולקטין גבהה לא מטופל זה מסוכן? (סביבות ה 1300 -1000 ביחדות של MLU/L)
הורמון 17 HPO בזמן 0 : 7.11 ובזמן 60: 13.6(ביחידות של NMOL/L ) (מצינת שלאחר זמן 0 הזריקו לי ACTH למבחן קורטיזול)
הבדיקה נעשתה ביום 5 למחזור
אשמח ממש למענה
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדבורה
ד''ר מאיה איש שלום05/05/2021האם הפרולקטין נעשה שעתיים שלוש אחרי יקיצה? האם את נוטלת גלולות או תרופות שמשפיעות על מצב הרוח? הללו יכולים להשפיע על רמות הפרולקטין. חשוב לבצע לפחות שעתיים אחרי יקיצה. הרמה שציינת לא מסוכנת אך כן כדאי לשקול המשך ברור.
מבחן הסנקטן שציינת תקין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות 17 הידרוקסיפרוגרסטרון ופרולקטין
Devora05/05/2021כן בצעתי 3 שעות אחרי יקיצה ואני לא נוטלת גלולות
יש השלכות לחוסר טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לדבורה
ד''ר מאיה איש שלום06/05/2021אם המחזור סדיר אז צריך לשלול הפרעה מעבדתית כמו מאקרופרולקטין
אם המחזור לא סדיר אז צריך לשקול המשך ברור ואפשרות של טפול תרופתי
בכל מקרה לא משהו מסוכן אבל כן כדאי לטפל אם המחזור לא סדיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות 17 הידרוקסיפרוגרסטרון ופרולקטין
Debora07/05/2021קודם כל תודה רבה על המענה
המחזור לא סדיר
ולאחורנה יש לי כאבי ראש , ראיתי שזה יכול להיות קשור
וגם המידה במשקפיים עלתה אבל יש מצב כי אני הרבה מול המחשב
אני ילך לאנדו לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)